Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Работно искуство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Kitty" data-source="post: 194732" data-attributes="member: 851"><p>Види вака како прво подобри си го начинот на комуникација и не кревај тензија за да не се караме овде, со тоа твое однесување. Од секогаш сум и јас и против непотизам и против се и јас сум осетила на мој грб и дури сум студирала и се, гледав и тие до мене што седеа ќе оставеа празни тетратки и ќе положеа а јас ќе требаше да се отепам од пишување и учење за да положам и на работните места исто..Ама што ми беше муабетот ако ги гледав нив што требаше да плачам и да кукам оти некој положил а јас не, тоа немаше да ми помогне ако не се трудев и ако не си гледав јас сама да успеам. И мене никој не ми помогнал па ШТО...И не ми се понашај овде ко Бранко прибери се малку...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kitty, post: 194732, member: 851"] Види вака како прво подобри си го начинот на комуникација и не кревај тензија за да не се караме овде, со тоа твое однесување. Од секогаш сум и јас и против непотизам и против се и јас сум осетила на мој грб и дури сум студирала и се, гледав и тие до мене што седеа ќе оставеа празни тетратки и ќе положеа а јас ќе требаше да се отепам од пишување и учење за да положам и на работните места исто..Ама што ми беше муабетот ако ги гледав нив што требаше да плачам и да кукам оти некој положил а јас не, тоа немаше да ми помогне ако не се трудев и ако не си гледав јас сама да успеам. И мене никој не ми помогнал па ШТО...И не ми се понашај овде ко Бранко прибери се малку... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Работно искуство
На врв
Bottom