Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Работа во Црна Гора
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Enduu" data-source="post: 146867" data-attributes="member: 1828"><p>Јас летово бев во ЦрнаГора на одмор и можам да ти кажам дека по плажите имаш работа колку сакаш (зборувам за летната сезона). Ти го гарантирам тоа затоа што таму видовме еден Македонец од Виница, кој работи како продавач на кластови, кукуруз, не знам како е литературно, по плажите. Работи за една фирма и рече дека дневната плата му е од <u><strong><span style="color: #000000">30 до 60 евра</span></strong></u>, а некогаш и над 60. Така да ако продаваш цел месец, ќе си земеш <span style="color: #000000"><u><strong>1800 евра</strong></u></span><span style="color: #000000">, или во најлош случај </span>900 евра. Да не зборувам ако работиш цела летна сезона од Мај до Септември. Инаку, Македонецов кажа дека работа има и преку зима, не знам што работел, ама бил 2 години таму..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Enduu, post: 146867, member: 1828"] Јас летово бев во ЦрнаГора на одмор и можам да ти кажам дека по плажите имаш работа колку сакаш (зборувам за летната сезона). Ти го гарантирам тоа затоа што таму видовме еден Македонец од Виница, кој работи како продавач на кластови, кукуруз, не знам како е литературно, по плажите. Работи за една фирма и рече дека дневната плата му е од [U][B][COLOR=#000000]30 до 60 евра[/COLOR][/B][/U], а некогаш и над 60. Така да ако продаваш цел месец, ќе си земеш [COLOR=#000000][U][B]1800 евра[/B][/U][/COLOR][COLOR=#000000], или во најлош случај [/COLOR]900 евра. Да не зборувам ако работиш цела летна сезона од Мај до Септември. Инаку, Македонецов кажа дека работа има и преку зима, не знам што работел, ама бил 2 години таму.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Работа во Црна Гора
На врв
Bottom