Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Работа во Црна Гора
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 145730" data-attributes="member: 272"><p>Јас можам као набљудувач да ти произнесам некои информации. Од некои луѓе иам чуено дека газдите не биле коректни во исплаѓањето, затоа ако зимаш нешо, зимај од проверени агенции. Друго што можам да ти кажам е дека таму важи правилото што јужние то тужније. Значи ако по приморјето тргнеш од Улцињ накај Херцег нови, износот на исплатата е поголем. Но не мора да значи ако во улцињ имаш понуда дека и во Котор ќе наидеш. Ова лето во Котор забележав неколцина што работеа по шанкери/келнери и пица мајстори. Значи мислам повеќе тука барај си ја среќата. Правев муабет сон неколку, ми рекоа дека се исплати ако рецимо земеш делиш со некој кирија. Сам, тешко ќе ти оди. минимум 4ца. Износот ти е од од 300ки нагоре.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 145730, member: 272"] Јас можам као набљудувач да ти произнесам некои информации. Од некои луѓе иам чуено дека газдите не биле коректни во исплаѓањето, затоа ако зимаш нешо, зимај од проверени агенции. Друго што можам да ти кажам е дека таму важи правилото што јужние то тужније. Значи ако по приморјето тргнеш од Улцињ накај Херцег нови, износот на исплатата е поголем. Но не мора да значи ако во улцињ имаш понуда дека и во Котор ќе наидеш. Ова лето во Котор забележав неколцина што работеа по шанкери/келнери и пица мајстори. Значи мислам повеќе тука барај си ја среќата. Правев муабет сон неколку, ми рекоа дека се исплати ако рецимо земеш делиш со некој кирија. Сам, тешко ќе ти оди. минимум 4ца. Износот ти е од од 300ки нагоре. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Работа во Црна Гора
На врв
Bottom