Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 334032" data-attributes="member: 3001"><p>[USER=1867]@malo[/USER] ми е интересна како личност од првиот ден на моето зачленување. Тоа е млада жена која е пред се грижлива мајка, самоспознаена и созреана духовна личност. Во животот има поминато многу, километражно искуство од секаков вид кое и помогнало да ја развие интуицијата до перфекција. Таа знае што сака и што не сака. Исто така знае кога сака како да го добие тоа. Нежна по физички изглед со идеална тежина(веган) едноставна во стилот и склона кон минимализам во начинот на живеење. Многу надарена -црта преубаво, креира накит, се бави со фотографија и др. Се што произлегува од нејзината уметност е едноставноста, искреноста, спонтаноста на моментот која го доловува на својствен начин. за неа нема табуа ниту во однесување, ниту во начин на живеење, но свесна е за погледите од малограѓанската околина со кои е опкружена. Кога љуби, љуби безусловно, страстно како вистинска жена и се бори како лавица за домот. Не прима од никого и никогаш совети, дури и ако се добронамерни. Тврдоглава до крајност. Добро толкува соништа и со голема прецизност. Во деновите на тага, се препушта во некој свој свет во кој никој не може да допре. Кога и бегаат работите од контрола се чувствува несигурно и хаотично. Не прима помош од никого, премногу е горда. Сигурна сум дека убаво готви. Ги пробав некои од рецептите кои ги постираше и ми се допаднаа. Мислам дека знае и да плете. Има прекрасни очи, како на срна(незнам која боја) но со длабок поглед и добро ги проценува луѓето. Мрази лаги и преправања. Ги кажува работите со вистинско име, без разлика каде и со кого зборува. Има слободен дух и отворен ум. Сака да експериментира со се. Ја интересира психологијата. Нејзините постови се длабоки и обмислени , секогаш поучни. Борец е во животот и се радува на секој нов ден. Ми се допаѓа што не е склона на критизирање, туку ги разгледува проблемите од секаков агол. Не трпи рамки и ограничувања.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 334032, member: 3001"] [USER=1867]@malo[/USER] ми е интересна како личност од првиот ден на моето зачленување. Тоа е млада жена која е пред се грижлива мајка, самоспознаена и созреана духовна личност. Во животот има поминато многу, километражно искуство од секаков вид кое и помогнало да ја развие интуицијата до перфекција. Таа знае што сака и што не сака. Исто така знае кога сака како да го добие тоа. Нежна по физички изглед со идеална тежина(веган) едноставна во стилот и склона кон минимализам во начинот на живеење. Многу надарена -црта преубаво, креира накит, се бави со фотографија и др. Се што произлегува од нејзината уметност е едноставноста, искреноста, спонтаноста на моментот која го доловува на својствен начин. за неа нема табуа ниту во однесување, ниту во начин на живеење, но свесна е за погледите од малограѓанската околина со кои е опкружена. Кога љуби, љуби безусловно, страстно како вистинска жена и се бори како лавица за домот. Не прима од никого и никогаш совети, дури и ако се добронамерни. Тврдоглава до крајност. Добро толкува соништа и со голема прецизност. Во деновите на тага, се препушта во некој свој свет во кој никој не може да допре. Кога и бегаат работите од контрола се чувствува несигурно и хаотично. Не прима помош од никого, премногу е горда. Сигурна сум дека убаво готви. Ги пробав некои од рецептите кои ги постираше и ми се допаднаа. Мислам дека знае и да плете. Има прекрасни очи, како на срна(незнам која боја) но со длабок поглед и добро ги проценува луѓето. Мрази лаги и преправања. Ги кажува работите со вистинско име, без разлика каде и со кого зборува. Има слободен дух и отворен ум. Сака да експериментира со се. Ја интересира психологијата. Нејзините постови се длабоки и обмислени , секогаш поучни. Борец е во животот и се радува на секој нов ден. Ми се допаѓа што не е склона на критизирање, туку ги разгледува проблемите од секаков агол. Не трпи рамки и ограничувања..... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)
На врв
Bottom