Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Dr.Gonzo" data-source="post: 146254" data-attributes="member: 459"><p>Му благодарам на мојот драг пријател Мајор за исцрпната и детална анализа. И помогни буљаш изанализирај уште некој, има доста пациенти. Мила Кунис, се извинувам, нема сега да те анализирам, треба уште малку да те изанализирам во нашата приватна одаја, а сега на ред ми е парвати, еден од најпосакуваните ергени на форумот. Брат ти мноо сааш да збориш куманоски сленг и ич нејќеш кумановски сплет, али изглеа ке бидеш ти скопски зет. Педантно дете си, што значи дека често праиш педикир, а и маникир. Вешт си со рацете, би бил вешт кунг фу мајстор но тебе насилието не те занима воопшто па дури ни како уметничка вештина. Сакаш едноставност, зезање, смеење (Смеасмо се мноо) и твоето мото е don't worry be happy, have sex, drink beer, live long and prosper и така натаму. Патуваш во времето и во просторот и комотно се понашаш во секој простор и време, уживаш во домашна ракија со салата што е влијание на гените од твојот легендарен кумановски прадедо Батко Ѓорѓија. Смирен човек со кул живци, зборлест абе уста не затвораш, али за карање и расправии ич немаш уста па и затоа нејќеш да те замараат со вербални битки, ги олабавуваш кавгаџиите со неколку збора. Женските сакаат да се во твое друштво, на форумот си еден од омилен меѓу членките заради што јас не те сакам, но толку си ми сладок што би ти ја дал и мојата сопствена жена да ја плеснеш, со други зборови си ултрапозитивна личност, слушаш трансови, то се поштује, слушаш псај, дарк, морнинг во утрата кои најчесто ти се ведри. Поздраф нездраф</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr.Gonzo, post: 146254, member: 459"] Му благодарам на мојот драг пријател Мајор за исцрпната и детална анализа. И помогни буљаш изанализирај уште некој, има доста пациенти. Мила Кунис, се извинувам, нема сега да те анализирам, треба уште малку да те изанализирам во нашата приватна одаја, а сега на ред ми е парвати, еден од најпосакуваните ергени на форумот. Брат ти мноо сааш да збориш куманоски сленг и ич нејќеш кумановски сплет, али изглеа ке бидеш ти скопски зет. Педантно дете си, што значи дека често праиш педикир, а и маникир. Вешт си со рацете, би бил вешт кунг фу мајстор но тебе насилието не те занима воопшто па дури ни како уметничка вештина. Сакаш едноставност, зезање, смеење (Смеасмо се мноо) и твоето мото е don't worry be happy, have sex, drink beer, live long and prosper и така натаму. Патуваш во времето и во просторот и комотно се понашаш во секој простор и време, уживаш во домашна ракија со салата што е влијание на гените од твојот легендарен кумановски прадедо Батко Ѓорѓија. Смирен човек со кул живци, зборлест абе уста не затвораш, али за карање и расправии ич немаш уста па и затоа нејќеш да те замараат со вербални битки, ги олабавуваш кавгаџиите со неколку збора. Женските сакаат да се во твое друштво, на форумот си еден од омилен меѓу членките заради што јас не те сакам, но толку си ми сладок што би ти ја дал и мојата сопствена жена да ја плеснеш, со други зборови си ултрапозитивна личност, слушаш трансови, то се поштује, слушаш псај, дарк, морнинг во утрата кои најчесто ти се ведри. Поздраф нездраф [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)
На врв
Bottom