Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Психички замор при учење
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 159011" data-attributes="member: 272"><p>Има многу работи што тука не ги имаш набројано. На пример кој факс учиш. После тоа као што погоре спомна [USER=463]Nighty[/USER] како го распределуваш времето за учењето. Не дека е претешко, но има и нешто што се вика начин н греење на столчето. Трето, дали го сакаш она што го учиш? Сеа ќе ми кажеш као има предмети кои не чинат, глупости... Да те просветлам, за разлика од сега, пред 5 години беше дам бетер. Па ипак и тогаш се завршуело факс. Не те критикувам, далеку од тоа, само треба да ја фатиш работата малку повеќе сериозно. А под сериозно, велам да не си ја тупиш главата со небитни факти, туку да ја сфаќаш материјата и да одделиш битно од небитно. Истотака горе што ти спомнаа да смениш начин и време на учење. Ако не знаеш да разграничиш битно од небитно, учиш се` и ништо, учиш поради диплома а не поради љубов, мењај место. Џаба ти е диплома за нешто што го нејќеш, освен ако сакаш да се курчиш дека демек си завршил факс. Денес сите завршуваат факс. Боље фаќај она што ти лежи, и имаш далеку повеќе можност да го работиш. Под можност мислам на љубов, воља, желба... you name it.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 159011, member: 272"] Има многу работи што тука не ги имаш набројано. На пример кој факс учиш. После тоа као што погоре спомна [USER=463]Nighty[/USER] како го распределуваш времето за учењето. Не дека е претешко, но има и нешто што се вика начин н греење на столчето. Трето, дали го сакаш она што го учиш? Сеа ќе ми кажеш као има предмети кои не чинат, глупости... Да те просветлам, за разлика од сега, пред 5 години беше дам бетер. Па ипак и тогаш се завршуело факс. Не те критикувам, далеку од тоа, само треба да ја фатиш работата малку повеќе сериозно. А под сериозно, велам да не си ја тупиш главата со небитни факти, туку да ја сфаќаш материјата и да одделиш битно од небитно. Истотака горе што ти спомнаа да смениш начин и време на учење. Ако не знаеш да разграничиш битно од небитно, учиш се` и ништо, учиш поради диплома а не поради љубов, мењај место. Џаба ти е диплома за нешто што го нејќеш, освен ако сакаш да се курчиш дека демек си завршил факс. Денес сите завршуваат факс. Боље фаќај она што ти лежи, и имаш далеку повеќе можност да го работиш. Под можност мислам на љубов, воља, желба... you name it. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Психички замор при учење
На врв
Bottom