Продолжи ја мислата

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,сепак послужи за
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,сепак послужи за камуфлажа
 

Marama

Нов член
21 февруари 2012
14
7
3
26
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,го стави
 

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
166
62
28
30
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,го стави во
 

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
501
1,110
393
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,го стави во испарталената ташна и избега
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да невидиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да седави но тогаш пристигна коле кој беше многу пијан од синоќа и тој со се алишта и со вискито во раце се фрли во базенот. Oдеднаш се појави глушецот кој што носеше шарени пижами во боја.И тој сакаше јагоди па се упати кон најблиската продавница.До базенот длабок имаше хлор и цефка двоцефка и троцефка и четирицефка и десетоцефка и глушецот Џери и мачорот Том и жената со нозете до колена и сите почнаа групен разговор околу времето. Но, комшиката гола влезе во продавница да измери 3кг јаболки за пита.Накотената глувчица се издепилира и отиде да види телетекс,огласи,резултати,календар од лани,за да израчуна кога ке и дојде, времето за да добие.И кога гледа трудна била со маче,куче,жаба и цел анимал планет.Го зема даљинското со лева нога на волеј и го фрли во базен.Иако пасошот истечен,некорисен и во машина исперен,го стави во испарталената ташна и избега да го најде parvati.