Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Пријатни кафулиња во Скопје
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 276438" data-attributes="member: 266"><p>Најопуштено и најомилено во градот ми е К8. Прво и најважно, имаат оригинал американски слатки со одлична цена. Второ, имаат и американско кафе кое по мое искуство е многу повкусно од местата во Америка каде што имам пробано. Трето, имаат навистина услужлив и ведар персонал. Четврто, и надворешниот и внатрешниот дел севкупно дава речиси домашна атмосфера.</p><p></p><p>Пивница. Горен спрат, во сепарињата до прозорите, преку ден. Местото и вака и така за мене си е пријатно, но конкретно тогаш и таму ќе добиете пријатно опуштено чувство. Иако цените им се солени, вреди да се посети местово од време на време. Рустикален изглед, бокал студено темно лашко пиво и прекрасна (особено ако паѓа снег) глетка кон чаршијата.</p><p></p><p>Љубов. После неколку години, случајно залутавме со маж ми една вечер во петок (или беше сабота?). Морам да признаам, бев пријатно изненадена. На прв поглед делува како мало романтично ќоше создадено специјално за парови. Но, штом се доближи полноќ, се создава мала толпа расположени луѓенца. Одлична музика, затемнета атмосфера, разни попусти низ текот на неделата.</p><p></p><p>Порта Паб. Типично искулирано мало пабче. Неколку поголеми дрвени маси, 2-3 шанк масичиња, едно удобно "сепаре" и многу добро обезбеден шанк. Рокенрол во позадина, фудбал на екранот, тазе испржени пилешки прсти и похован кромид на масите. М м ммм.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 276438, member: 266"] Најопуштено и најомилено во градот ми е К8. Прво и најважно, имаат оригинал американски слатки со одлична цена. Второ, имаат и американско кафе кое по мое искуство е многу повкусно од местата во Америка каде што имам пробано. Трето, имаат навистина услужлив и ведар персонал. Четврто, и надворешниот и внатрешниот дел севкупно дава речиси домашна атмосфера. Пивница. Горен спрат, во сепарињата до прозорите, преку ден. Местото и вака и така за мене си е пријатно, но конкретно тогаш и таму ќе добиете пријатно опуштено чувство. Иако цените им се солени, вреди да се посети местово од време на време. Рустикален изглед, бокал студено темно лашко пиво и прекрасна (особено ако паѓа снег) глетка кон чаршијата. Љубов. После неколку години, случајно залутавме со маж ми една вечер во петок (или беше сабота?). Морам да признаам, бев пријатно изненадена. На прв поглед делува како мало романтично ќоше создадено специјално за парови. Но, штом се доближи полноќ, се создава мала толпа расположени луѓенца. Одлична музика, затемнета атмосфера, разни попусти низ текот на неделата. Порта Паб. Типично искулирано мало пабче. Неколку поголеми дрвени маси, 2-3 шанк масичиња, едно удобно "сепаре" и многу добро обезбеден шанк. Рокенрол во позадина, фудбал на екранот, тазе испржени пилешки прсти и похован кромид на масите. М м ммм. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Излегување и ноќен живот
Пријатни кафулиња во Скопје
На врв
Bottom