Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Пријателства од форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 203346" data-attributes="member: 1176"><p>Малку сум оф топик, ама се надевам нема да ми замери модератор.</p><p>Ова ми е најсмешното нешто што сум го прочитала. Факт е дека во 21 век сме зависни од компјутерите. Нема човек кој дневно не поминува време на компјутер. Тоа време некој го користи за садење домати на фармата на Фејсбук, друг си чита хороскоп, трет гледа филм... Секој различно. Кванитетот на моите пријатели не е право пропорционален со тоа колку седам јас на форум. Ретко имам слободно време, и тоа си го искористувам меѓу другото и тука. Никој не може да ме убеди дека некој е нон стоп надвор со пријатели. Така да, тоа е користење на напад за да се одбранеш. И јас седам тука, па се сметам себеси за нашетан човек.</p><p></p><p>Што се однесува до пријателите, порадо би одбрала квалитет од квантитет. Така да тој што го рекол тоа, автоматски сам си се вреѓа затоа што и тој го пишува тоа тука, значи седи на форум.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 203346, member: 1176"] Малку сум оф топик, ама се надевам нема да ми замери модератор. Ова ми е најсмешното нешто што сум го прочитала. Факт е дека во 21 век сме зависни од компјутерите. Нема човек кој дневно не поминува време на компјутер. Тоа време некој го користи за садење домати на фармата на Фејсбук, друг си чита хороскоп, трет гледа филм... Секој различно. Кванитетот на моите пријатели не е право пропорционален со тоа колку седам јас на форум. Ретко имам слободно време, и тоа си го искористувам меѓу другото и тука. Никој не може да ме убеди дека некој е нон стоп надвор со пријатели. Така да, тоа е користење на напад за да се одбранеш. И јас седам тука, па се сметам себеси за нашетан човек. Што се однесува до пријателите, порадо би одбрала квалитет од квантитет. Така да тој што го рекол тоа, автоматски сам си се вреѓа затоа што и тој го пишува тоа тука, значи седи на форум. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Пријателства од форумот
На врв
Bottom