Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Препораки за филм (општа)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ghtalpo" data-source="post: 152790" data-attributes="member: 526"><p>Препорака од мене за вас</p><p>[media=youtube]LpkTjtmuNA4[/media]</p><p>Слика не ставам иако има убав постер за филмов ама некад знае да не ги покажува па подобро нека биде видеово тој што сака убав филм ќе го симне.</p><p>Е сеа идеме вака филмов е постар некаде памтам кога излезе баш почнав да идам во кино а се даваше во кино Култура(сеа нема веќе нити К нити УЛТУРА) и паметам дека го загледав и чекав некоја сцена да се насмеам да ми е забавно додека филмов ми беше јако досаден..НО...ете минаха години и иде пак да го гледам иако пак скептичен посебно што мене Киану Ривс како актер освен од Матрикс не го знам баш а и таму некако ми беше неговата глума тапа а Ал Пачино мислев дека се фура на таа слава од Кум,Чарлиз Терон ја знаев дека е убава и толку.</p><p>Е сеа филмов паќ ќе споменам треба да се гледа со внимание по можност сам,ова може го кажав и за мистер ноубади филмот ама едноставно така е и така треба да се гледаат за да се доживеат.</p><p>Киану Ривс во неговиот град е најдобар адвокат и никогаш не изгубил случај па дури и педофили успева од виновни да ги пушти на слобода едноставно непобедлив во неговата работа,ама тука настапува интересното.</p><p>Може на почеток е малце поспор ама трае 2,23 минути и ќе му дадете шанса ќе ја гледате ако ништо друго феноменалната глума на двајцата актери и убава Чарлиз Терон.</p><p>А да и пак има во филмов муабет за тоа дали имаме слободна волја или не.</p><p>Препорачувам мене ми се допадна.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ghtalpo, post: 152790, member: 526"] Препорака од мене за вас [media=youtube]LpkTjtmuNA4[/media] Слика не ставам иако има убав постер за филмов ама некад знае да не ги покажува па подобро нека биде видеово тој што сака убав филм ќе го симне. Е сеа идеме вака филмов е постар некаде памтам кога излезе баш почнав да идам во кино а се даваше во кино Култура(сеа нема веќе нити К нити УЛТУРА) и паметам дека го загледав и чекав некоја сцена да се насмеам да ми е забавно додека филмов ми беше јако досаден..НО...ете минаха години и иде пак да го гледам иако пак скептичен посебно што мене Киану Ривс како актер освен од Матрикс не го знам баш а и таму некако ми беше неговата глума тапа а Ал Пачино мислев дека се фура на таа слава од Кум,Чарлиз Терон ја знаев дека е убава и толку. Е сеа филмов паќ ќе споменам треба да се гледа со внимание по можност сам,ова може го кажав и за мистер ноубади филмот ама едноставно така е и така треба да се гледаат за да се доживеат. Киану Ривс во неговиот град е најдобар адвокат и никогаш не изгубил случај па дури и педофили успева од виновни да ги пушти на слобода едноставно непобедлив во неговата работа,ама тука настапува интересното. Може на почеток е малце поспор ама трае 2,23 минути и ќе му дадете шанса ќе ја гледате ако ништо друго феноменалната глума на двајцата актери и убава Чарлиз Терон. А да и пак има во филмов муабет за тоа дали имаме слободна волја или не. Препорачувам мене ми се допадна. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Препораки за филм (општа)
На врв
Bottom