Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Препорака за компјутери/преносни комјутери и друго
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 361133" data-attributes="member: 272"><p>Значи повеќе да пазам на кеш мемори него на херцажа, у глобала, викаш. </p><p>Не ги знам работиве како стојат со лап-топовиве сега, последниот што го зедов беше пред 9 години Тошиба сателајт, за грдни пари но уште тера, иако е спор на моменти. </p><p>Се мислев нешто меѓу Dell, Тошиба и евентуално погорниов модел на HP, иако од многу луѓе имам чуено за проблемот со прегревање на последната марка. </p><p>За Леново ме интересираше вака како стојат со модели, не ми е баш битен изгледот, повеќе перформанси и да тера добро, а гледам преплавени сме со тој бренд, па ми треба некое мислење, иако имам чуено за мобилните дека им биле крш. </p><p>И уште нешто, ако би зел, освен Сетек, Нептун и Анхоч, некоја друга фирма што продава на ново? АМЦ не ги мирисам ич, бар у поглед на ПС техника.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 361133, member: 272"] Значи повеќе да пазам на кеш мемори него на херцажа, у глобала, викаш. Не ги знам работиве како стојат со лап-топовиве сега, последниот што го зедов беше пред 9 години Тошиба сателајт, за грдни пари но уште тера, иако е спор на моменти. Се мислев нешто меѓу Dell, Тошиба и евентуално погорниов модел на HP, иако од многу луѓе имам чуено за проблемот со прегревање на последната марка. За Леново ме интересираше вака како стојат со модели, не ми е баш битен изгледот, повеќе перформанси и да тера добро, а гледам преплавени сме со тој бренд, па ми треба некое мислење, иако имам чуено за мобилните дека им биле крш. И уште нешто, ако би зел, освен Сетек, Нептун и Анхоч, некоја друга фирма што продава на ново? АМЦ не ги мирисам ич, бар у поглед на ПС техника. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Препорака за компјутери/преносни комјутери и друго
На врв
Bottom