Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hip.Hop_MKD" data-source="post: 7458" data-attributes="member: 194"><p>Поздрав ШакаЗулу</p><p></p><p>За првото цело време реагирам членовите да користат кирилица - ако не име тешко да пишуваат и литературно, заради тоа што има некој дијалекти кој не се разбираат. На пример да се сретнат на форумов и да пишуваат на дијалект некој Тетовчанец и Струмичанец нема ништо да се разберат, па уште ако ми пишуваат со латиница и мешано мали и големи букви од типот "ShOpjraJsh" ќе треба да се бара преведувач. xD Бидејќи ми се темни кога некој пишува така.</p><p>За читање правилата и тука си во право ретко кој ги чита. Јас кога инсталирам нешто не ги читам воопшто, а кога се зачленувам на вакви сајтови обврнувам внимание заради тоа што имам јавен настап овде .</p><p>Иначе форумов се уште е во изработка и се работи на негово подобрување цело време. Секој дневно се додаваат нови подфоруми и се бара се што е испуштено да се поправи.. За билдањето на мислења дека сега нема многу активни теми и некоја голема и жестока дискусија сите членови се во <strong>Играчница </strong>така да тоа не претставува проблем. Кога ќе се приклучат и други членови и ќе има дискусија очекувано е дека ќе се префрлат на други теми сите.</p><p>Иначе добро ме знаеш од еден друго форум и дека добро ќе се снајдам во оваа работа. За секој проблем што го има некој член или пак не му е јасно еве отворен сум да му помогнам и не правам проблеми. За почеток се трудиме колку што можеме и очекуваме поискусни членови понатаму во кој би се одвивала добра и квалитетна дискусија.</p><p>И се надеваме дека ќе им се допаднеме на на сите,<u> и би ми било мило доколку и ти наскоро би бил во модераторскиот тим, пред се заради твоето големо искуство стекнато на други форуми.</u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hip.Hop_MKD, post: 7458, member: 194"] Поздрав ШакаЗулу За првото цело време реагирам членовите да користат кирилица - ако не име тешко да пишуваат и литературно, заради тоа што има некој дијалекти кој не се разбираат. На пример да се сретнат на форумов и да пишуваат на дијалект некој Тетовчанец и Струмичанец нема ништо да се разберат, па уште ако ми пишуваат со латиница и мешано мали и големи букви од типот "ShOpjraJsh" ќе треба да се бара преведувач. xD Бидејќи ми се темни кога некој пишува така. За читање правилата и тука си во право ретко кој ги чита. Јас кога инсталирам нешто не ги читам воопшто, а кога се зачленувам на вакви сајтови обврнувам внимание заради тоа што имам јавен настап овде . Иначе форумов се уште е во изработка и се работи на негово подобрување цело време. Секој дневно се додаваат нови подфоруми и се бара се што е испуштено да се поправи.. За билдањето на мислења дека сега нема многу активни теми и некоја голема и жестока дискусија сите членови се во [B]Играчница [/B]така да тоа не претставува проблем. Кога ќе се приклучат и други членови и ќе има дискусија очекувано е дека ќе се префрлат на други теми сите. Иначе добро ме знаеш од еден друго форум и дека добро ќе се снајдам во оваа работа. За секој проблем што го има некој член или пак не му е јасно еве отворен сум да му помогнам и не правам проблеми. За почеток се трудиме колку што можеме и очекуваме поискусни членови понатаму во кој би се одвивала добра и квалитетна дискусија. И се надеваме дека ќе им се допаднеме на на сите,[U] и би ми било мило доколку и ти наскоро би бил во модераторскиот тим, пред се заради твоето големо искуство стекнато на други форуми.[/U] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom