Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 59488" data-attributes="member: 229"><p>А ти гласник си или си се величаш од друг профил?</p><p>Знам дека сега ќе наидам на превтрување очи у стил „Оваа па вчера се активирала, одма јаде трици и соли ќебапи“, ама не значи дека немам искуства од други форуми.</p><p>Не ја пратам искрено работата на модераторите, не ми е од интерес, но имам читано поплаки од членови дека им се бришат мислења, и не сега да го земаат ова сите лично дека не чинат, ама во просек повеќето модератори овде имаат околу 15ина години, и е многу нормално да реагираат бурно на се’ што не сфатиле или не им одговара. Првичната грешка е тоа.</p><p>Е сега модераторицава е интересна појава. Добар модератор не е оној што ќе паѓа на газ дури да го „крене“ форумот, па кога ќе му истече мандатот или нешто кога не му е по ќеф да фати да брише се’ што пишал за демек да покаже колку он бил фаца и колку ќе фали на форумот. Не. Ако сака да биде запаметен, ќе остави се’ што постигнал, за подоцна други да прашуваат „Кај е овој член, баш бил закон.“</p><p>А не сам себе величал, „Вие без мене ќе бидете ништо.“</p><p>Ова се гледа дека било само за стекнување слава, лајкчиња и „Модератор на месецот“ титула.</p><p>Немам ништо против членката, мислам, досега и не сум ја читала толку, ама однесувањето е сосема детско и некоректно за еден модератор. Еден модератор треба да знае да одржува дискусија, да се контра, но не и да брише и едитира кога нема да му одговара нечие мислење.</p><p>Без лутење молим, треба и критики и пофалби да бидат примани подеднакво.</p><p></p><p>Едит: Барем во оваа тема не бришете бе аман.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 59488, member: 229"] А ти гласник си или си се величаш од друг профил? Знам дека сега ќе наидам на превтрување очи у стил „Оваа па вчера се активирала, одма јаде трици и соли ќебапи“, ама не значи дека немам искуства од други форуми. Не ја пратам искрено работата на модераторите, не ми е од интерес, но имам читано поплаки од членови дека им се бришат мислења, и не сега да го земаат ова сите лично дека не чинат, ама во просек повеќето модератори овде имаат околу 15ина години, и е многу нормално да реагираат бурно на се’ што не сфатиле или не им одговара. Првичната грешка е тоа. Е сега модераторицава е интересна појава. Добар модератор не е оној што ќе паѓа на газ дури да го „крене“ форумот, па кога ќе му истече мандатот или нешто кога не му е по ќеф да фати да брише се’ што пишал за демек да покаже колку он бил фаца и колку ќе фали на форумот. Не. Ако сака да биде запаметен, ќе остави се’ што постигнал, за подоцна други да прашуваат „Кај е овој член, баш бил закон.“ А не сам себе величал, „Вие без мене ќе бидете ништо.“ Ова се гледа дека било само за стекнување слава, лајкчиња и „Модератор на месецот“ титула. Немам ништо против членката, мислам, досега и не сум ја читала толку, ама однесувањето е сосема детско и некоректно за еден модератор. Еден модератор треба да знае да одржува дискусија, да се контра, но не и да брише и едитира кога нема да му одговара нечие мислење. Без лутење молим, треба и критики и пофалби да бидат примани подеднакво. Едит: Барем во оваа тема не бришете бе аман. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom