Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 57605" data-attributes="member: 229"><p>Не ќе е лошо модот за лајкчиња да се тргне, барем дури да се смират хормони. Или да се замени со златна репутација (не дека тогаш нема да биде исто.) Или најубаво мод со анонимни лајкови, ако веќе толку се битни, па да нема „На ти-дај ми“ туку само број на палци нагоре/надолу.</p><p>Немам посебни листи на членови де, ама премногу се силува копчето.</p><p>Колку што знам, поентата е да се истакне корисно мислење или некое со кое се сложуваме, а не на едно „Хехе“ да се залепат по 100, па членот да се прчи дека е форумска фаца. Не зборам стриктно за форумов, барем засега немам сретнато такви овде, ама од искуство по други форуми, лошо е.</p><p></p><p>Едит: Арно ме потсети ГоспоТ дека не може овде репутација. Ама не мора ни лајк43.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 57605, member: 229"] Не ќе е лошо модот за лајкчиња да се тргне, барем дури да се смират хормони. Или да се замени со златна репутација (не дека тогаш нема да биде исто.) Или најубаво мод со анонимни лајкови, ако веќе толку се битни, па да нема „На ти-дај ми“ туку само број на палци нагоре/надолу. Немам посебни листи на членови де, ама премногу се силува копчето. Колку што знам, поентата е да се истакне корисно мислење или некое со кое се сложуваме, а не на едно „Хехе“ да се залепат по 100, па членот да се прчи дека е форумска фаца. Не зборам стриктно за форумов, барем засега немам сретнато такви овде, ама од искуство по други форуми, лошо е. Едит: Арно ме потсети ГоспоТ дека не може овде репутација. Ама не мора ни лајк43. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom