Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Struggler" data-source="post: 317486" data-attributes="member: 2427"><p>Чисто онака од досада, немам ни гости дома за велигденов, но ајде да започнам како и секој религиозен човек па Христос воскресе!</p><p></p><p></p><p>Сакам да прашам со функционалноста на форумот и нивните модератори т.е методот кој го користат за казнување. Најпрвин нека бидат фини и храбри кога ќе казнат со поени, да стигнува известување дека сум казнет. Типот ме казнува со изјава/причина дека неколку пати сум бил опоменуван - КОГА?</p><p></p><p>Второ, методот на казнување изгледа Ви е најлесен кога ќе се казнат двајцата и без притоа да не се обрни внимание за што се "дискутираше" со дотичната орхидеја, не ми текнува како и беше точно никот, па ваљда не сме многу да знаете која е.</p><p></p><p>Модераторот вика било офтопик, а ние како што реков, разговаравме во склоп на темата.</p><p></p><p>Значи најпрвин не казнува неправдено затоа што сме биле офтопик- А НЕ БЕВМЕ, и сум бил опоменуван- НИКОГАШ. И пак ќе речам пред да казните некого и доделите поени "како локуми", размислете еднаш,два пати... кој е иницијатор на таа конверзација која е остваривме, уствари не ни беше конверзација, ја препрашав три пати едно исто прашање на кое немаше одговор.</p><p></p><p>Се надевам ке ме удостоите со еден долгометражен одговор... [USER=4644]@Makedonec[/USER] [USER=1]@ipopovski[/USER] </p><p></p><p></p><p>Со почит, поранешен Mjolnir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Struggler, post: 317486, member: 2427"] Чисто онака од досада, немам ни гости дома за велигденов, но ајде да започнам како и секој религиозен човек па Христос воскресе! Сакам да прашам со функционалноста на форумот и нивните модератори т.е методот кој го користат за казнување. Најпрвин нека бидат фини и храбри кога ќе казнат со поени, да стигнува известување дека сум казнет. Типот ме казнува со изјава/причина дека неколку пати сум бил опоменуван - КОГА? Второ, методот на казнување изгледа Ви е најлесен кога ќе се казнат двајцата и без притоа да не се обрни внимание за што се "дискутираше" со дотичната орхидеја, не ми текнува како и беше точно никот, па ваљда не сме многу да знаете која е. Модераторот вика било офтопик, а ние како што реков, разговаравме во склоп на темата. Значи најпрвин не казнува неправдено затоа што сме биле офтопик- А НЕ БЕВМЕ, и сум бил опоменуван- НИКОГАШ. И пак ќе речам пред да казните некого и доделите поени "како локуми", размислете еднаш,два пати... кој е иницијатор на таа конверзација која е остваривме, уствари не ни беше конверзација, ја препрашав три пати едно исто прашање на кое немаше одговор. Се надевам ке ме удостоите со еден долгометражен одговор... [USER=4644]@Makedonec[/USER] [USER=1]@ipopovski[/USER] Со почит, поранешен Mjolnir [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom