Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 278138" data-attributes="member: 67"><p>Епа заради сето тоа, можеби најдобро би било да нема ни едно ни друго. И еве сега, ако навистина ми се допаѓа твоето мислење, ако се согласувам со тебе, а немам никаква опција за само со еден клик да го покажам тоа, ќе те цитирам, или тагнам и ќе образложам зошто ми се допаѓа и зошто се согласувам.</p><p></p><p>Дека ќе се согласам со некој апослутно 100% и дека ќе немам ниту еден збор да дополнам, тоа ми е малку неверојатно (и ми личи на константно климање со глава, а во позадина баш многу, многу не се ни трудам да размислувам, или климам онака за да бидам љубезна или за да ти покажам дека ми си симпатија, а можеби не те ни слушам/читам ).</p><p></p><p>А кога нешто ми се допаѓа, би требало да знам зошто ми се допаѓа и би требало да можам истото да го образложам барем со една - две реченици, (и во тие реченици не верувам дека би напишала „ми се допаѓа твоето мислење зашто е твое, а ти си Саладин, или Петко, Трајко... и ми си другарче, или ми се свиѓаш, или си од мојот клан...“, туку би размислила зошто навистина ми се допаѓа и што е тоа со кое се согласувам).</p><p></p><p>И така, наместо да пишувам само кога со нешто не се согласувам, а не ме држи место да не покажам дека не се согласувам, ќе пишувам и кога се согласувам, зашто нема да ме држи место да не покажам колку многу и зошто толку многу се согласувам.</p><p></p><p>Оти нели, тука сме за да муабетиме, а не да собираме „допаѓања“ кои создаваат надуени ега до небеса. И пак ќе речам, ако веќе сме силни за да си ги билдаме егата, тогаш ај да се видиме кои сме и какви сме и колку си немаме комплекси за да се справиме со еден куп „недопаѓања“.</p><p></p><p>Ако биди, да биди. Не?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 278138, member: 67"] Епа заради сето тоа, можеби најдобро би било да нема ни едно ни друго. И еве сега, ако навистина ми се допаѓа твоето мислење, ако се согласувам со тебе, а немам никаква опција за само со еден клик да го покажам тоа, ќе те цитирам, или тагнам и ќе образложам зошто ми се допаѓа и зошто се согласувам. Дека ќе се согласам со некој апослутно 100% и дека ќе немам ниту еден збор да дополнам, тоа ми е малку неверојатно (и ми личи на константно климање со глава, а во позадина баш многу, многу не се ни трудам да размислувам, или климам онака за да бидам љубезна или за да ти покажам дека ми си симпатија, а можеби не те ни слушам/читам ). А кога нешто ми се допаѓа, би требало да знам зошто ми се допаѓа и би требало да можам истото да го образложам барем со една - две реченици, (и во тие реченици не верувам дека би напишала „ми се допаѓа твоето мислење зашто е твое, а ти си Саладин, или Петко, Трајко... и ми си другарче, или ми се свиѓаш, или си од мојот клан...“, туку би размислила зошто навистина ми се допаѓа и што е тоа со кое се согласувам). И така, наместо да пишувам само кога со нешто не се согласувам, а не ме држи место да не покажам дека не се согласувам, ќе пишувам и кога се согласувам, зашто нема да ме држи место да не покажам колку многу и зошто толку многу се согласувам. Оти нели, тука сме за да муабетиме, а не да собираме „допаѓања“ кои создаваат надуени ега до небеса. И пак ќе речам, ако веќе сме силни за да си ги билдаме егата, тогаш ај да се видиме кои сме и какви сме и колку си немаме комплекси за да се справиме со еден куп „недопаѓања“. Ако биди, да биди. Не? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom