Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 278042" data-attributes="member: 2740"><p>Што знам, ова мене ми изгледа дека е сосема непотребно пошто стварно во некои ситуации нема смисла да стиснеш се согласувам. Пример имаме и катче со поезија, па љубовна исповедувачница, па хумор... И како сега кога некој ќе постира добар виц или слика да му стиснеш се согласувам? Со што се согласуваш? Се согласуваш дека Мујо ја опнал жената на Хасо? Нема смисла...</p><p>Или кога некој пишал љубовен исповед и нема простор за се согласувам на туѓа приказна за која немаш врска и можеш само да ставиш ми се допаѓа, пошто ти се допаѓа изборот на зборови и начинот на кои е доловена приказната. Исто и за плачките. Не значи дека некој ќе пише ми се плаче, ама сите знаеме да пишеме по некој емотивен текст каде исто е убаво напишано и тебе ти се допаѓа, а не можеш да дадеш до знаење дека ти се допаѓа пошто не се согласуваш со страдањето на членот и не стискаш се согласувам.</p><p></p><p>А тоа што си го пишала дека е потребно во случаеви кога некој пишал нешто што си сакал да пишеш, мислам дека ќе ја убие дискусијата, а ова е нели форум, место каде што треба да се дискутира. Ако нешто што си сакал да пишеш, а е го напишал друг, ќе си стиснеш ми се допаѓа и подоле ќе си наведеш зошто и ти се согласуваш со тоа мислење, па друг нема да се согласи, па ќе пише зошто и тн...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 278042, member: 2740"] Што знам, ова мене ми изгледа дека е сосема непотребно пошто стварно во некои ситуации нема смисла да стиснеш се согласувам. Пример имаме и катче со поезија, па љубовна исповедувачница, па хумор... И како сега кога некој ќе постира добар виц или слика да му стиснеш се согласувам? Со што се согласуваш? Се согласуваш дека Мујо ја опнал жената на Хасо? Нема смисла... Или кога некој пишал љубовен исповед и нема простор за се согласувам на туѓа приказна за која немаш врска и можеш само да ставиш ми се допаѓа, пошто ти се допаѓа изборот на зборови и начинот на кои е доловена приказната. Исто и за плачките. Не значи дека некој ќе пише ми се плаче, ама сите знаеме да пишеме по некој емотивен текст каде исто е убаво напишано и тебе ти се допаѓа, а не можеш да дадеш до знаење дека ти се допаѓа пошто не се согласуваш со страдањето на членот и не стискаш се согласувам. А тоа што си го пишала дека е потребно во случаеви кога некој пишал нешто што си сакал да пишеш, мислам дека ќе ја убие дискусијата, а ова е нели форум, место каде што треба да се дискутира. Ако нешто што си сакал да пишеш, а е го напишал друг, ќе си стиснеш ми се допаѓа и подоле ќе си наведеш зошто и ти се согласуваш со тоа мислење, па друг нема да се согласи, па ќе пише зошто и тн... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom