Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 272783" data-attributes="member: 272"><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/kitty.851/">Kitty</a> Никој не ти го ускратува правото да дискутираш за гледани филмови. Само замисли ја ситуацијата што погоре беше спомната; сакаш да изгледаш неко филм и случајно налетуваш на пост кој открива витални информации како „типот на крај умира, убиецот е тој и тој“. Кажи ми дека нема шанса а да не се изнервираш. Еве отворено јас ќе ти кажам ти го преместив мислењето од една во другата тема. Не поминаа ни 5 минути мислењето беше повторно назад вратено. Да напоменам дека не поминаа ни 3 дена предтоа имаше јавно замолување од модераторот на Филм или да продолжиш со дискусијата на темата како што правилата налагаат (а правилата таму се направени баш заради тоа да не се крши филм уште негледан), или да пишуваш во дадената тема за генерална дискусија која впрочем и затоа е отворена.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 272783, member: 272"] [URL='http://forum.crnobelo.com/members/kitty.851/']Kitty[/URL] Никој не ти го ускратува правото да дискутираш за гледани филмови. Само замисли ја ситуацијата што погоре беше спомната; сакаш да изгледаш неко филм и случајно налетуваш на пост кој открива витални информации како „типот на крај умира, убиецот е тој и тој“. Кажи ми дека нема шанса а да не се изнервираш. Еве отворено јас ќе ти кажам ти го преместив мислењето од една во другата тема. Не поминаа ни 5 минути мислењето беше повторно назад вратено. Да напоменам дека не поминаа ни 3 дена предтоа имаше јавно замолување од модераторот на Филм или да продолжиш со дискусијата на темата како што правилата налагаат (а правилата таму се направени баш заради тоа да не се крши филм уште негледан), или да пишуваш во дадената тема за генерална дискусија која впрочем и затоа е отворена. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom