Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 138516" data-attributes="member: 340"><p>Директното е најдобро, нека паднат митовите за најпосетени и најчитани. Можеби да, а можеби не, но сепак тие што ги интересира знаат кај да видат правилна/реална посетеност, нема потреба многу да разбаруваат, со три клика се гледа, а сите оние кои се “палат“ на многу зошто и да не бидат “запалени“. Да е до мене јас и не би го ставил тоа поле во индекс опциите на XF ама сепак го има, кога е така бар нека биде “правилно“ искористено. И лоша реклама е убава реклама ако има добра слика рекле, па така и привидна финта е подобро од онлајн статус 5 членови и 20 гости. Потребна е и малку активностна во полето за новорегистрирани ама за тоа наредна прилика, користење на социјални мрежи и слично...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 138516, member: 340"] Директното е најдобро, нека паднат митовите за најпосетени и најчитани. Можеби да, а можеби не, но сепак тие што ги интересира знаат кај да видат правилна/реална посетеност, нема потреба многу да разбаруваат, со три клика се гледа, а сите оние кои се “палат“ на многу зошто и да не бидат “запалени“. Да е до мене јас и не би го ставил тоа поле во индекс опциите на XF ама сепак го има, кога е така бар нека биде “правилно“ искористено. И лоша реклама е убава реклама ако има добра слика рекле, па така и привидна финта е подобро од онлајн статус 5 членови и 20 гости. Потребна е и малку активностна во полето за новорегистрирани ама за тоа наредна прилика, користење на социјални мрежи и слично... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom