Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 134739" data-attributes="member: 613"><p>Предлагам [USER=264]Scars[/USER] [USER=257]Marick14[/USER] да им се одзеде модераторското право.</p><p>Да не ги пишувам причините оделно,ке ги напишам заедно,и се разбира тоа е само мое мислење</p><p></p><p>Повторуваат веке постоечки теми,несоодветно наводно потикнуваат дискусија,бришат мислења несоодветно кои после реакција ги вракаат.</p><p>Се расправаат со членовите,отвараат теми за секој камен во природата,за секоја прочитана статија,отвараат теми кои не само што не се на соодветен подфорум туку се и дупли.</p><p>Едноставно не сум видела никаде некој нивен барем еден издржан став.Јас лично ги доживувам како деца од второ одделение кои прават детски пакости и игрички наоколу.Компарацијава не ми е со цел некого да навредам,но како поинаку да го доловам моето мислење и зошто го давам предлогов?</p><p></p><p>Да додадам,кафе муабети според мене е доста тежок подфорум и од таму потекнуваат скоро пола провокации и офф топици низ форумов,предлагам да се даде на малку поиздржан модератор.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 134739, member: 613"] Предлагам [USER=264]Scars[/USER] [USER=257]Marick14[/USER] да им се одзеде модераторското право. Да не ги пишувам причините оделно,ке ги напишам заедно,и се разбира тоа е само мое мислење Повторуваат веке постоечки теми,несоодветно наводно потикнуваат дискусија,бришат мислења несоодветно кои после реакција ги вракаат. Се расправаат со членовите,отвараат теми за секој камен во природата,за секоја прочитана статија,отвараат теми кои не само што не се на соодветен подфорум туку се и дупли. Едноставно не сум видела никаде некој нивен барем еден издржан став.Јас лично ги доживувам како деца од второ одделение кои прават детски пакости и игрички наоколу.Компарацијава не ми е со цел некого да навредам,но како поинаку да го доловам моето мислење и зошто го давам предлогов? Да додадам,кафе муабети според мене е доста тежок подфорум и од таму потекнуваат скоро пола провокации и офф топици низ форумов,предлагам да се даде на малку поиздржан модератор. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom