Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 133828" data-attributes="member: 272"><p>Каша попара е. - факт.</p><p>на одмори се луѓето. -факт. </p><p>Му давам шанса и време на форумот. Но факт е дека зајден е понастрана. Еве рецимо, тука сум веќе 4 недела, наоѓам кад тад понекоја минутка колку да ѕирнам што се дешаа. Но работата е што не се дешава нишо. Или се дешава нешто - сериозно. Тука има и ликови кои го трујат форумот со цел да му го симнат квалитетот, отвараат превземени теми од другде, фаќаат сеир после како меѓусебно ќе се испокољаме дали била темата превезедна и зошто. Искрено мислам дека треба да се работи во сенка. Пријавувањата да бидат со линкови пастирани во причина за лошо мислење.. И да не се крева толку џеват. Буката е одлична за троловите, кои едвај чекаат да им успее идејата. И на крај коа ќе се стише се` еве ти ги повтоно со друга. </p><p>Модераторите и политиката за постанување на еден од нив, не ми е позната. Но радо би поставил неколцина што не биле, сепак ако може Лејди Блу да зачисти, ќе можат и они. Сам не би се ставил во тој круг, не поради имљњето/немањето време, туку поради строгоста а подоцна и епитеетот - диктатор што би го заработил. А мало форумче сме. People talk anyway.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 133828, member: 272"] Каша попара е. - факт. на одмори се луѓето. -факт. Му давам шанса и време на форумот. Но факт е дека зајден е понастрана. Еве рецимо, тука сум веќе 4 недела, наоѓам кад тад понекоја минутка колку да ѕирнам што се дешаа. Но работата е што не се дешава нишо. Или се дешава нешто - сериозно. Тука има и ликови кои го трујат форумот со цел да му го симнат квалитетот, отвараат превземени теми од другде, фаќаат сеир после како меѓусебно ќе се испокољаме дали била темата превезедна и зошто. Искрено мислам дека треба да се работи во сенка. Пријавувањата да бидат со линкови пастирани во причина за лошо мислење.. И да не се крева толку џеват. Буката е одлична за троловите, кои едвај чекаат да им успее идејата. И на крај коа ќе се стише се` еве ти ги повтоно со друга. Модераторите и политиката за постанување на еден од нив, не ми е позната. Но радо би поставил неколцина што не биле, сепак ако може Лејди Блу да зачисти, ќе можат и они. Сам не би се ставил во тој круг, не поради имљњето/немањето време, туку поради строгоста а подоцна и епитеетот - диктатор што би го заработил. А мало форумче сме. People talk anyway. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom