Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 131249" data-attributes="member: 340"><p>Ако мислиш првенствено наместо превентивно и ако навистина мислиш дека имањето на квантитетот е подобро од имањето на квантитет тогаш слободно најди најди три од тие членовите кои ти ги спомна дека постојат во погорниот дел от текстот и заедно кажете јавно што е подобро за еден форум дал квантитет или квалитет јас сите ве честам вечера кај камбер а<a href="http://forum.crnobelo.com/members/ipopovski.1/"> ipopovski може комотно да ги избрише мојот акаунт тука. Јадењето трици “ако не ти се бендисува слободно не посетувај“ може да им го кажеш на некои кои немаат три мислења вкрс на форуми а не мене... Ти беше тој што лупна 9гаг слика потценуваќи ги мислењата на останатите, тоа што сега се фаќаш за сламка обидуваќи да си го спасиш ликот пред другите воопшто нема таков ефект како што очекуваш кај другите тоа е твоја вина а не вина на другите по тебе не знаат што е вредност на форум. Јас порталот не го читам, таму може да посетам само ако ми излезе некој интересен линк на ФБ. Знај дека тоа е така кај сите активни форумџии по сите форуми низ МК затоа што тој што оди на форум не оди на портал и обратно. Затоа конекцијата форум - портал треба да е од взаемна реклама на содржините кои ги има поединечно на двете интернет платформи. Ако целта на форумот е само да се калапат глупости админите ќе отвореле некој чат и се што заминало нагоре никој нема да може да го прочита. Ако веќе не ја прочита темата (форум, А ?! ) од линкот погоре слободно посети ја пак и прочитај малку од текстовите на Саладин и остнатите...</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 131249, member: 340"] Ако мислиш првенствено наместо превентивно и ако навистина мислиш дека имањето на квантитетот е подобро од имањето на квантитет тогаш слободно најди најди три од тие членовите кои ти ги спомна дека постојат во погорниот дел от текстот и заедно кажете јавно што е подобро за еден форум дал квантитет или квалитет јас сите ве честам вечера кај камбер а[URL='http://forum.crnobelo.com/members/ipopovski.1/'] ipopovski може комотно да ги избрише мојот акаунт тука. Јадењето трици “ако не ти се бендисува слободно не посетувај“ може да им го кажеш на некои кои немаат три мислења вкрс на форуми а не мене... Ти беше тој што лупна 9гаг слика потценуваќи ги мислењата на останатите, тоа што сега се фаќаш за сламка обидуваќи да си го спасиш ликот пред другите воопшто нема таков ефект како што очекуваш кај другите тоа е твоја вина а не вина на другите по тебе не знаат што е вредност на форум. Јас порталот не го читам, таму може да посетам само ако ми излезе некој интересен линк на ФБ. Знај дека тоа е така кај сите активни форумџии по сите форуми низ МК затоа што тој што оди на форум не оди на портал и обратно. Затоа конекцијата форум - портал треба да е од взаемна реклама на содржините кои ги има поединечно на двете интернет платформи. Ако целта на форумот е само да се калапат глупости админите ќе отвореле некој чат и се што заминало нагоре никој нема да може да го прочита. Ако веќе не ја прочита темата (форум, А ?! ) од линкот погоре слободно посети ја пак и прочитај малку од текстовите на Саладин и остнатите...[/URL] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот
На врв
Bottom