Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Предлози за серии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 375210" data-attributes="member: 229"><p>Леле, леле, леле.</p><p>Имам две. Одамна не сум гледала нешто така фино.</p><p></p><p><strong>KATLA (2021)</strong> е исландска серија која сигурно ќе се допадне на оние на кои им се допаднала Dark.</p><p>Имено, уште од 16-17-ти век постоела легенда за локалниот вулкан (Катла) дека крие некакви мистериозни минерали во себе кои, после негово еруптирање, имаат моќ да ги вратат мртвите. Но, тоа би било убава вест доколку тие мртви не носат со себе тон несакани последици за живите.</p><p>Одлична серија. Нема никакво брзо дејство или премногу натрупани информации, па е лесна за гледање, но задржува внимание сосема.</p><p></p><p>Втората ја почнав сношти, се вика <strong>Archive 81 </strong>и можам да кажам дека ооодамна не сум гледала така добра хорор серија.</p><p>Изгледав досега само две епизоди (од 8), па досегашниот впечаток ми е Eyes Wide Shut meets Memento (така минимално, не ми текнува друг филм за споредба).</p><p>Талентиран реставратор на стари и оштетени видео ленти добива понуда од 100.000 долари од компанија за која треба да среди неколку видео снимки од 90-тите. Додека на почеток личи ко одлична понуда за лесна пара, тој полека почнува да се вплеткува во светот на култови, тајни и самиот живот на девојката од касетите.</p><p>Предобра значи! Сега ќе ѕирнам уште една епизода пред спиење.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 375210, member: 229"] Леле, леле, леле. Имам две. Одамна не сум гледала нешто така фино. [B]KATLA (2021)[/B] е исландска серија која сигурно ќе се допадне на оние на кои им се допаднала Dark. Имено, уште од 16-17-ти век постоела легенда за локалниот вулкан (Катла) дека крие некакви мистериозни минерали во себе кои, после негово еруптирање, имаат моќ да ги вратат мртвите. Но, тоа би било убава вест доколку тие мртви не носат со себе тон несакани последици за живите. Одлична серија. Нема никакво брзо дејство или премногу натрупани информации, па е лесна за гледање, но задржува внимание сосема. Втората ја почнав сношти, се вика [B]Archive 81 [/B]и можам да кажам дека ооодамна не сум гледала така добра хорор серија. Изгледав досега само две епизоди (од 8), па досегашниот впечаток ми е Eyes Wide Shut meets Memento (така минимално, не ми текнува друг филм за споредба). Талентиран реставратор на стари и оштетени видео ленти добива понуда од 100.000 долари од компанија за која треба да среди неколку видео снимки од 90-тите. Додека на почеток личи ко одлична понуда за лесна пара, тој полека почнува да се вплеткува во светот на култови, тајни и самиот живот на девојката од касетите. Предобра значи! Сега ќе ѕирнам уште една епизода пред спиење. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Предлози за серии
На врв
Bottom