Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Предлози за серии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374665" data-attributes="member: 229"><p>Нетфликс некогаш знае да изненади со интересни серии, некогаш па ми иде да им пишам дали се океј со мозокот...</p><p>Како и да е, имам предлог две нови серии што ми се допаднаа.</p><p></p><p><strong>Clickbait (2021)</strong></p><p>После жестока кавга, маж исчезнува за нареден ден да осамне видео со него каде признава дека злоставува жени и ќе биде убиен кога видеото ќе собере 5 милиони прегледи.</p><p>Кратка серија од 8 епизоди што предупредува за опасностите на социјалните медиуми и апликациите за дејтање.</p><p>Не е онаа типична приказна за bullying и ширење тинејџерски лаги, па тинејџеров ќе сече вени, па после другиве ќе се срамат од направеното, туку навистина ми се допадна како секоја епизода обработува различен лик инволвиран во животот на главниот „виновник“.</p><p></p><p><strong>Brand New Cherry Flavor (2021)</strong></p><p>Уште една мини серија што уште ја немам догледано, но засега делува многу мрдната.</p><p>Некаде во фиктивни 90-ти, млада девојка оди во Холивуд да си ја проба среќата ко режисер. Но, алчен, пропаднат режисер има други планови за нејзиниот филм/идеја, па ѝ ги краде авторските права. Тука почнува заплеткана хорор приказна со магии и одмазда.</p><p>Ми се допаѓа како е снимана серијата, искрено. Епизодите не се предолги и нема досадни моменти.</p><p>Ќе видам што ќе испадне на крајот, па може ќе сменам мислење. Засега ми се допаѓа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374665, member: 229"] Нетфликс некогаш знае да изненади со интересни серии, некогаш па ми иде да им пишам дали се океј со мозокот... Како и да е, имам предлог две нови серии што ми се допаднаа. [B]Clickbait (2021)[/B] После жестока кавга, маж исчезнува за нареден ден да осамне видео со него каде признава дека злоставува жени и ќе биде убиен кога видеото ќе собере 5 милиони прегледи. Кратка серија од 8 епизоди што предупредува за опасностите на социјалните медиуми и апликациите за дејтање. Не е онаа типична приказна за bullying и ширење тинејџерски лаги, па тинејџеров ќе сече вени, па после другиве ќе се срамат од направеното, туку навистина ми се допадна како секоја епизода обработува различен лик инволвиран во животот на главниот „виновник“. [B]Brand New Cherry Flavor (2021)[/B] Уште една мини серија што уште ја немам догледано, но засега делува многу мрдната. Некаде во фиктивни 90-ти, млада девојка оди во Холивуд да си ја проба среќата ко режисер. Но, алчен, пропаднат режисер има други планови за нејзиниот филм/идеја, па ѝ ги краде авторските права. Тука почнува заплеткана хорор приказна со магии и одмазда. Ми се допаѓа како е снимана серијата, искрено. Епизодите не се предолги и нема досадни моменти. Ќе видам што ќе испадне на крајот, па може ќе сменам мислење. Засега ми се допаѓа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Предлози за серии
На врв
Bottom