Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Предлози за серии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 259344" data-attributes="member: 266"><p><strong>The Blacklist</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]17803[/ATTACH]</p><p></p><p>Бивш агент на владата (на Америка) после долгогодишно бегство се пријавува во полиција со таен план за апсење на најголемите криминалци од неговата црна листа. Тој поставува услов дека ќе соработува само доколку може да разговара единствено со младата fbi профилерка Елизабет која уште во самиот прв ден на новата работа дознава дека личноста со која планира да посвои дете не е тоа што се чини. Ми се виде доста добра серијава кога прв пат го видов трејлерот, но откако ја гледав пилот епизодата сменив мислење. Но, ќе продолжам да ја гледам, не може да се знае само од една гледана епизода каква ќе биде серијата.</p><p></p><p>[media=youtube]k9_qgX7pTlc[/media]</p><p></p><p><strong>Mom</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]17804[/ATTACH]</p><p></p><p>Sitcom со Ана Фарис. Кристи е самостојна мајка на 2 деца - Вајлет која е тинејџерка и Роско кој е 7/8 годишно момче - која едвај заработува за живот како келнерка. Таа е поранешен алкохоличар која се решила да стане дел од AA и да си создаде контрола и дисциплина во животот, бидејќи не сакала да биде иста како својата мајка. Поради лошиот однос со својата ќерка, таа се решава да го поправи односот со својата мајка, за да и постави пример на Вајлет. Ми се допадна пилот епизодата, многу ја сакам Ана и има доста цепки поврзани со алкохол и трева.</p><p></p><p>[media=youtube]LTg_JMO6M_w[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 259344, member: 266"] [B]The Blacklist[/B] [ATTACH=full]17803[/ATTACH] Бивш агент на владата (на Америка) после долгогодишно бегство се пријавува во полиција со таен план за апсење на најголемите криминалци од неговата црна листа. Тој поставува услов дека ќе соработува само доколку може да разговара единствено со младата fbi профилерка Елизабет која уште во самиот прв ден на новата работа дознава дека личноста со која планира да посвои дете не е тоа што се чини. Ми се виде доста добра серијава кога прв пат го видов трејлерот, но откако ја гледав пилот епизодата сменив мислење. Но, ќе продолжам да ја гледам, не може да се знае само од една гледана епизода каква ќе биде серијата. [media=youtube]k9_qgX7pTlc[/media] [B]Mom[/B] [ATTACH=full]17804[/ATTACH] Sitcom со Ана Фарис. Кристи е самостојна мајка на 2 деца - Вајлет која е тинејџерка и Роско кој е 7/8 годишно момче - која едвај заработува за живот како келнерка. Таа е поранешен алкохоличар која се решила да стане дел од AA и да си создаде контрола и дисциплина во животот, бидејќи не сакала да биде иста како својата мајка. Поради лошиот однос со својата ќерка, таа се решава да го поправи односот со својата мајка, за да и постави пример на Вајлет. Ми се допадна пилот епизодата, многу ја сакам Ана и има доста цепки поврзани со алкохол и трева. [media=youtube]LTg_JMO6M_w[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Предлози за серии
На врв
Bottom