Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Прашања и помош околу мобилни телефони
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 323559" data-attributes="member: 272"><p>Lg Magna</p><p>Samsung Grand Prime</p><p>LG Leon</p><p>Samsung Core II</p><p>Samsung Core Prime</p><p>LG Spirit</p><p></p><p>Што е најдобро од ова?</p><p></p><p>Што барам од тел. - лесна компатибилност</p><p>- Софтверот да ме држи подолго од 2 години, а не со следниот апдејт да не можам ништо да правам</p><p>- добродржеча батерија</p><p>- Ако има камера, да има и лед-лампа. (Камерата не ми е најбитна</p><p>- budget acceptable. (до кај 11 тисуќи)</p><p></p><p>Пост пејд пакети не доаѓаат во никаков предвид.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 323559, member: 272"] Lg Magna Samsung Grand Prime LG Leon Samsung Core II Samsung Core Prime LG Spirit Што е најдобро од ова? Што барам од тел. - лесна компатибилност - Софтверот да ме држи подолго од 2 години, а не со следниот апдејт да не можам ништо да правам - добродржеча батерија - Ако има камера, да има и лед-лампа. (Камерата не ми е најбитна - budget acceptable. (до кај 11 тисуќи) Пост пејд пакети не доаѓаат во никаков предвид. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Мобилни
Прашања и помош околу мобилни телефони
На врв
Bottom