Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Потсвест или претскажување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WolfGirl" data-source="post: 371425" data-attributes="member: 6892"><p>Не знам што се , ама овие два ќе ги паметам додека сум жива :</p><p>Првиот два месеци пред полуматура - сеуште без резервиран хотел, сеуште не знаевме каде за полуматура .. Сонував дека сум на полуматурската ноќ , помина онаа еуфорија и славење , цел клас се собра во една од собите, играа друштвени игри , а јас реков уморна сум ќе си легнам . Цимерите ја заклучија вратата однадвор , јас ставив слушалки и си легнав . После неколку минути осетив како некој влегува во собата и стои над мене . Балконот беше затворен одвнатре , немаше од каде да се влезе . Меѓутоа , видов едно дете на моја возраст , со косички на страна . Ми рече: " ти ќе ми бидеш жена на мене " . Го прашав : " Ама ја тебе не те ни познавам , од каде да ти бидам жена ? " . Ми рече : " Ќе се запознаеме за две или три години , запомни " . </p><p></p><p>Две и пол години подоцна , го запознав мојот последен дечко . Во рок од година и пол ми стана сопруг . Истиот од сонот . Само видно изменет во поглед на фризура и стил .</p><p></p><p>Вториот сон : Веќе родив дете . Сонував мала црквичка со бетонска патека од влезната порта и околу црквата . Влезната порта беше од железо , не класично дрвена , туку како врата од обичен двор . Од далеку гледав кон калуѓерката која метеше околу црквата , а од позади мене слушнав машки глас: " ти треба да бидеш калуѓерка " . Се свртев и викав и прашував кој си , кој е таму .. ама не добив одговор . </p><p></p><p>Ден денес не знам која е црквичката од сонот , ниту каде има таква црква . Немаше конаци околу неа , во планина беше на сонот , освен бетонската стаза од портата до црквичката и околу самата црква , другото се беше трева . </p><p></p><p>Овие два сона толку ме имаат исплашено , што веќе се што сонувам го преиспитувам по пет пати дали ми е од потсвеста или нешто друго ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WolfGirl, post: 371425, member: 6892"] Не знам што се , ама овие два ќе ги паметам додека сум жива : Првиот два месеци пред полуматура - сеуште без резервиран хотел, сеуште не знаевме каде за полуматура .. Сонував дека сум на полуматурската ноќ , помина онаа еуфорија и славење , цел клас се собра во една од собите, играа друштвени игри , а јас реков уморна сум ќе си легнам . Цимерите ја заклучија вратата однадвор , јас ставив слушалки и си легнав . После неколку минути осетив како некој влегува во собата и стои над мене . Балконот беше затворен одвнатре , немаше од каде да се влезе . Меѓутоа , видов едно дете на моја возраст , со косички на страна . Ми рече: " ти ќе ми бидеш жена на мене " . Го прашав : " Ама ја тебе не те ни познавам , од каде да ти бидам жена ? " . Ми рече : " Ќе се запознаеме за две или три години , запомни " . Две и пол години подоцна , го запознав мојот последен дечко . Во рок од година и пол ми стана сопруг . Истиот од сонот . Само видно изменет во поглед на фризура и стил . Вториот сон : Веќе родив дете . Сонував мала црквичка со бетонска патека од влезната порта и околу црквата . Влезната порта беше од железо , не класично дрвена , туку како врата од обичен двор . Од далеку гледав кон калуѓерката која метеше околу црквата , а од позади мене слушнав машки глас: " ти треба да бидеш калуѓерка " . Се свртев и викав и прашував кој си , кој е таму .. ама не добив одговор . Ден денес не знам која е црквичката од сонот , ниту каде има таква црква . Немаше конаци околу неа , во планина беше на сонот , освен бетонската стаза од портата до црквичката и околу самата црква , другото се беше трева . Овие два сона толку ме имаат исплашено , што веќе се што сонувам го преиспитувам по пет пати дали ми е од потсвеста или нешто друго ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Потсвест или претскажување
На врв
Bottom