Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Постои ли задгробен живот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 69539" data-attributes="member: 229"><p>Не. Никој досега што умрел не се појавил на интернет да ми пише.</p><p>Па ако одат во рај и ако таму има се’, зашто нема и интернет па да се пофалат, да знаеме што и како е таму?</p><p>Шала на страна, бесмислено ми е да верувам.</p><p>Тоа ти е измислена приказна за утеха. Умрел човекот, па ај да не изгледа сурово што ќе скапува во земја, ќе кажеме дека ќе оди на подобро место, а оној што им направил лошо ќе гние во пеколот и демек правдата задоволена, ѓаволот ќе му наплати за она што народот не можел. Булшит.</p><p>Умираш, ти идат 100 души на блага пченица и ручек за душа, у меџувремену го оговараат оној кој носи боја поразлична од црна, си одат дома, направат уште 2-3 реда муабет и крај. Телото останува да гние.</p><p>Тоа е она што сите го знаеме и е факт. Се’ друго што никој досега не видел, а го тврди, е само претпоставка и верување.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 69539, member: 229"] Не. Никој досега што умрел не се појавил на интернет да ми пише. Па ако одат во рај и ако таму има се’, зашто нема и интернет па да се пофалат, да знаеме што и како е таму? Шала на страна, бесмислено ми е да верувам. Тоа ти е измислена приказна за утеха. Умрел човекот, па ај да не изгледа сурово што ќе скапува во земја, ќе кажеме дека ќе оди на подобро место, а оној што им направил лошо ќе гние во пеколот и демек правдата задоволена, ѓаволот ќе му наплати за она што народот не можел. Булшит. Умираш, ти идат 100 души на блага пченица и ручек за душа, у меџувремену го оговараат оној кој носи боја поразлична од црна, си одат дома, направат уште 2-3 реда муабет и крај. Телото останува да гние. Тоа е она што сите го знаеме и е факт. Се’ друго што никој досега не видел, а го тврди, е само претпоставка и верување. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Постои ли задгробен живот?
На врв
Bottom