Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Постои ли безгрешна личност?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="freak" data-source="post: 132098" data-attributes="member: 1300"><p>Се трудам се помалку да осудувам (се надевам дека ми успева) од чиста причина што не сум компетентна да кажувам за другите, сите сме грешеле и ќе продолжиме затоа што сме живи битиа и грешките се неизбежни (ако може така да се наречат-грешки, јас си ги викам лекции зошто сметам дека во животот ништо не е случајно). Според мене сите имаме дупки во егото кои повеќе кои помалце и баш заради тоа не сакаме негативни коментари на наша сметка, ни се уништува егото. А пак од друга страна сите зборуваат да им ја кажуваш вистината во очи, кога ќе им ја кажеш ќе те плукаат со све и свашта. Штом ќе ги пофалиш си ја креваат цената и си мислат дека светот се врти околу нив. Затоа во сите ситуации во животот треба да се обидеме да останеме најприсебни и скромни бидејќи денес си на врвот утре на дното и обратно. Животот е тркало....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="freak, post: 132098, member: 1300"] Се трудам се помалку да осудувам (се надевам дека ми успева) од чиста причина што не сум компетентна да кажувам за другите, сите сме грешеле и ќе продолжиме затоа што сме живи битиа и грешките се неизбежни (ако може така да се наречат-грешки, јас си ги викам лекции зошто сметам дека во животот ништо не е случајно). Според мене сите имаме дупки во егото кои повеќе кои помалце и баш заради тоа не сакаме негативни коментари на наша сметка, ни се уништува егото. А пак од друга страна сите зборуваат да им ја кажуваш вистината во очи, кога ќе им ја кажеш ќе те плукаат со све и свашта. Штом ќе ги пофалиш си ја креваат цената и си мислат дека светот се врти околу нив. Затоа во сите ситуации во животот треба да се обидеме да останеме најприсебни и скромни бидејќи денес си на врвот утре на дното и обратно. Животот е тркало.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Постои ли безгрешна личност?
На врв
Bottom