Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 326198" data-attributes="member: 266"><p><strong>Aloha</strong></p><p></p><p>[ATTACH]24628[/ATTACH]</p><p></p><p>Го изгледав филмов најмногу бидејќи е сниман на Хаваите, а потоа поради Бредли Купер. Реално, филмот немаше некоја конкретна приказна, повеќе беше односот помеѓу главните ликови. Многу недефиниран филм, добра глума, убава кинематографија. Се на се, тапа филм.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]O3mf_ewjc7s[/MEDIA]</p><p><strong></strong></p><p><strong>True Story</strong></p><p></p><p>[ATTACH]24629[/ATTACH]</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]Y_NiP_bqlns[/MEDIA]</p><p></p><p>Драма каде што еден новинар е повикан од човек ставен на судење за убиство на својата сопруга и 3те дечиња. Тој прави договор со него да ја ислуша неговата страна и да напише книга за него и целата ситуација. Филмот е направен според вистинска приказна, така да, тоа е што е, не можеш да му замериш многу на сценариото. Морам да признаам дека Џона Хил и Џејмс Франко се супер во филмов и можат повремено да снимаат и по некој "сериозен" филм. Тоа што најмногу ми се допадна е кинематографијата. Куќата во која живееше ликот на Џона, неговиот стил (облеката, торбите, деталите), зимската идила... режисерот ја има завршено својата работа перфектно.</p><p><strong></strong></p><p><strong>The Other Woman</strong></p><p></p><p>[ATTACH]24630[/ATTACH]</p><p></p><p>Филмево има рамна 6ка на IMDb, а јас би му дала 8. Вчера ми се гледаше лимонадка комедија и филмов беше прав погодок. Да, имаше доста клише моменти, но имаше и 2-3 јаки ситуации кај што се изнасмеав на цел глас од дното на душата. Во филмот ликот на Камерон Дијаз започнува врска со еден згоден тип (типот што го глуми Џејми Ланистер во GoT) и таман кога работите започнуваат да стануваат сериозни, открива дека тој има жена. Неговата жена откако ќе открие дека маж и ја вара, бара совети и помош токму од неговата љубовница. Подоцна, откако тие две ќе се спријателат, ќе откријат дека тој има и 3 (но и повеќе) девојка, која ќе им се придружи во планот за одмазда. Ако ви се допаѓа The First Wives Club, најверојатно ќе ви се допадне и овој.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]juxTC7hYGTE[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 326198, member: 266"] [B]Aloha[/B] [ATTACH]24628[/ATTACH] Го изгледав филмов најмногу бидејќи е сниман на Хаваите, а потоа поради Бредли Купер. Реално, филмот немаше некоја конкретна приказна, повеќе беше односот помеѓу главните ликови. Многу недефиниран филм, добра глума, убава кинематографија. Се на се, тапа филм. [MEDIA=youtube]O3mf_ewjc7s[/MEDIA] [B] True Story[/B] [ATTACH]24629[/ATTACH] [MEDIA=youtube]Y_NiP_bqlns[/MEDIA] Драма каде што еден новинар е повикан од човек ставен на судење за убиство на својата сопруга и 3те дечиња. Тој прави договор со него да ја ислуша неговата страна и да напише книга за него и целата ситуација. Филмот е направен според вистинска приказна, така да, тоа е што е, не можеш да му замериш многу на сценариото. Морам да признаам дека Џона Хил и Џејмс Франко се супер во филмов и можат повремено да снимаат и по некој "сериозен" филм. Тоа што најмногу ми се допадна е кинематографијата. Куќата во која живееше ликот на Џона, неговиот стил (облеката, торбите, деталите), зимската идила... режисерот ја има завршено својата работа перфектно. [B] The Other Woman[/B] [ATTACH]24630[/ATTACH] Филмево има рамна 6ка на IMDb, а јас би му дала 8. Вчера ми се гледаше лимонадка комедија и филмов беше прав погодок. Да, имаше доста клише моменти, но имаше и 2-3 јаки ситуации кај што се изнасмеав на цел глас од дното на душата. Во филмот ликот на Камерон Дијаз започнува врска со еден згоден тип (типот што го глуми Џејми Ланистер во GoT) и таман кога работите започнуваат да стануваат сериозни, открива дека тој има жена. Неговата жена откако ќе открие дека маж и ја вара, бара совети и помош токму од неговата љубовница. Подоцна, откако тие две ќе се спријателат, ќе откријат дека тој има и 3 (но и повеќе) девојка, која ќе им се придружи во планот за одмазда. Ако ви се допаѓа The First Wives Club, најверојатно ќе ви се допадне и овој. [MEDIA=youtube]juxTC7hYGTE[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom