Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 324265" data-attributes="member: 2736"><p><a href="http://www.imdb.com/title/tt2273657/?ref_=fn_al_tt_1">http://www.imdb.com/title/tt2273657/?ref_=fn_al_tt_1</a></p><p><strong></strong></p><p><strong>True story (2015)</strong></p><p></p><p>Секогаш ме привлекувале филмови според вистинска приказна и така го најдов овој. </p><p>Интересен почеток и развој на настаните но премногу очигледен и досаден крај. А мислев ќе биде нешто wow, според тоа како почна.</p><p>Мајкл Финкл, новинар во New York Times откако ја губи работата случајно дознава за Кристијан Лонго. </p><p>Лонго е познат низ светот како бизарниот убиец на својата жена и трите дечиња. Уште почудно е тоа што Лонго го краде идентитетот на Финкл и се претставува како него. Финкл одлучува дека единствено решение за да си ја спаси репутацијата е да направи интервју со Лонго, и да ја дознае целата вистина.</p><p>И тука се дешаваат мејнстрим сцени од затворот кога Финкл го посетува Лонго, па муабети од типот: Ќе ти ја кажам вистината но под еден услов итн итн. И така конечно се дознава вистината, на еден не толку мистериозен начин ко шо мислев, и тука филмот завршува. </p><p>Погледнете го, не е лош за губење време и кога ве мрзи да барате некој ептен добар. Од мене има петица од 10.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 324265, member: 2736"] [URL]http://www.imdb.com/title/tt2273657/?ref_=fn_al_tt_1[/URL] [B] True story (2015)[/B] Секогаш ме привлекувале филмови според вистинска приказна и така го најдов овој. Интересен почеток и развој на настаните но премногу очигледен и досаден крај. А мислев ќе биде нешто wow, според тоа како почна. Мајкл Финкл, новинар во New York Times откако ја губи работата случајно дознава за Кристијан Лонго. Лонго е познат низ светот како бизарниот убиец на својата жена и трите дечиња. Уште почудно е тоа што Лонго го краде идентитетот на Финкл и се претставува како него. Финкл одлучува дека единствено решение за да си ја спаси репутацијата е да направи интервју со Лонго, и да ја дознае целата вистина. И тука се дешаваат мејнстрим сцени од затворот кога Финкл го посетува Лонго, па муабети од типот: Ќе ти ја кажам вистината но под еден услов итн итн. И така конечно се дознава вистината, на еден не толку мистериозен начин ко шо мислев, и тука филмот завршува. Погледнете го, не е лош за губење време и кога ве мрзи да барате некој ептен добар. Од мене има петица од 10. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom