Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 320048" data-attributes="member: 266"><p><strong>Camp X-Ray</strong></p><p></p><p>[ATTACH]23964[/ATTACH]</p><p></p><p>Amy Cole е поставена да работи во затворот во Guantanamo Bay каде што учејќи ја својата работа и извршувајќи ги своите секојдневни задачи, ќе започне да се спријателува со еден од затворениците. Ми се допаѓа основната поента на филмот, акцентот поставен на сочувството и моралот кој се јавува кај луѓето, начинот на кој е прикажан развојот на пријателство помеѓу две сосема различни личности кои доаѓаат од сосема различни места на планетата Земја. Главните актери добро си одглумија, особено би ја пофалила Кристен, нема споредба помеѓу оваа улога и онаа во Твајларт.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]_1MDrwqjeGo[/MEDIA]</p><p></p><p><strong>The One I Love</strong></p><p></p><p>[ATTACH]23965[/ATTACH] </p><p></p><p>Чуден чуден филм. Еден пар кој се наоѓа на работ од развод, ќе замине на одмор во една куќа, по препорака на нивниот брачен психолог. Таму, се среќаваат со една нова верзија од самите себе си. Филмов го гледав без да прочитам ништо за него и моја препорака е да го изгледате без никакви информации претходно, за да може да ја почуствувате мистеријата во оваа заплеткана приказна. Трејлерот слободно може да го изгледате, но без да ги читате коментарите напишани под клипот.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]jCOvhojlZzQ[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 320048, member: 266"] [B]Camp X-Ray[/B] [ATTACH]23964[/ATTACH] Amy Cole е поставена да работи во затворот во Guantanamo Bay каде што учејќи ја својата работа и извршувајќи ги своите секојдневни задачи, ќе започне да се спријателува со еден од затворениците. Ми се допаѓа основната поента на филмот, акцентот поставен на сочувството и моралот кој се јавува кај луѓето, начинот на кој е прикажан развојот на пријателство помеѓу две сосема различни личности кои доаѓаат од сосема различни места на планетата Земја. Главните актери добро си одглумија, особено би ја пофалила Кристен, нема споредба помеѓу оваа улога и онаа во Твајларт. [MEDIA=youtube]_1MDrwqjeGo[/MEDIA] [B]The One I Love[/B] [ATTACH]23965[/ATTACH] Чуден чуден филм. Еден пар кој се наоѓа на работ од развод, ќе замине на одмор во една куќа, по препорака на нивниот брачен психолог. Таму, се среќаваат со една нова верзија од самите себе си. Филмов го гледав без да прочитам ништо за него и моја препорака е да го изгледате без никакви информации претходно, за да може да ја почуствувате мистеријата во оваа заплеткана приказна. Трејлерот слободно може да го изгледате, но без да ги читате коментарите напишани под клипот. [MEDIA=youtube]jCOvhojlZzQ[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom