Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 313410" data-attributes="member: 2736"><p><strong>Before I go to Sleep (2014)</strong></p><p><a href="http://www.imdb.com/title/tt1726592/?ref_=ttmd_md_nm">http://www.imdb.com/title/tt1726592/?ref_=ttmd_md_nm</a></p><p></p><p>Кристин, средовечна жена која се буди секое утро и не се сеќава на својот живот од нејзините 20 години па наваму. Не препознавајќи го својот лик во огледало ниту пак човекот кој го гледа во нејзиниот кревет. Секое утро од својот сопруг дознава дека има амнезија поради сообраќајна несреќа но секоја ноќ кога заспива заборава се.</p><p>Додека Бен (нејзиниот сопруг) е на работа телефонски повик од мистериозен доктор ја потсетува на скриена камера во нејзиниот плакар, каде таа секој ден води видео дневник. Секој ден се среќава со докторот, кој се сомнева дека нејзината амнезија не е поради сообраќајна несреќа туку поради брутален напад врз неа. Прашањето е кому треба да му верува, на нејзиниот сопруг или на докторот кој очајно се обидува да и помогне.</p><p></p><p>Интересно филмче, со позната прича. Амнезија, измешани сеќавања, присетување на минатото... но задржува внимание. Кон крајот се случува пресврт кој би рекла беше премногу очигледен но сепак препорачувам.</p><p>Од мене има 7ца.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 313410, member: 2736"] [B]Before I go to Sleep (2014)[/B] [URL]http://www.imdb.com/title/tt1726592/?ref_=ttmd_md_nm[/URL] Кристин, средовечна жена која се буди секое утро и не се сеќава на својот живот од нејзините 20 години па наваму. Не препознавајќи го својот лик во огледало ниту пак човекот кој го гледа во нејзиниот кревет. Секое утро од својот сопруг дознава дека има амнезија поради сообраќајна несреќа но секоја ноќ кога заспива заборава се. Додека Бен (нејзиниот сопруг) е на работа телефонски повик од мистериозен доктор ја потсетува на скриена камера во нејзиниот плакар, каде таа секој ден води видео дневник. Секој ден се среќава со докторот, кој се сомнева дека нејзината амнезија не е поради сообраќајна несреќа туку поради брутален напад врз неа. Прашањето е кому треба да му верува, на нејзиниот сопруг или на докторот кој очајно се обидува да и помогне. Интересно филмче, со позната прича. Амнезија, измешани сеќавања, присетување на минатото... но задржува внимание. Кон крајот се случува пресврт кој би рекла беше премногу очигледен но сепак препорачувам. Од мене има 7ца. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom