Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 312344" data-attributes="member: 1791"><p><strong>John Wick(2014)</strong></p><p><strong></strong></p><p>Одлично филмче со Киану Ривс во главната улога, недостатокот на комплицирана приказна одлично го пополнува со неверојатно добра акција, глума, gun-fu и секако, харизмата на самиот Киану.</p><p>Во филмот се работи за бивш hitman, платеник, кој откако ја наоѓа жената на својот живот, ја остава валканата работа и убивањата. Неговата жена умира од некаква болест. Ден по нејзиниот погреб, добива писмо и пакет од неа. Во пакетот има мало кутре, кое таа му го остава за да го развесели и да му помогне да се ја издржи болката од нејзината смрт. Неколку дена подоцна, на бензинска пумпа го среќава група на непознати Руси, и еден од нив му нуди да ја купи неговата кола, која патем тој многу ја сака('65 Ford Mustang BOSS 429). Тој одбива да ја продаде. Истата вечер, истите руси влегуваат во неговиот дом, го претепуваат, му го убиваат кучето и ја крадат колата. По некое време, тој се буди и до него го гледа мртвото кученце. And he's back in business.</p><p>Освен одличната акција, филмот е дополнет и со предобар soundtrack. За љубителите на Transporter, Taken, Equillibrium и останатите акциони трилери, ова би ви се допаднало дефинитивно.</p><p>Оценката на IMDB е 7.2. </p><p>Moјата би била 8.4. Можеби сум малку biased заради тоа што Киану ми е омилен глумец, а освен тоа, луд сум по Мустанзи. </p><p>[MEDIA=youtube]RllJtOw0USI[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 312344, member: 1791"] [B]John Wick(2014) [/B] Одлично филмче со Киану Ривс во главната улога, недостатокот на комплицирана приказна одлично го пополнува со неверојатно добра акција, глума, gun-fu и секако, харизмата на самиот Киану. Во филмот се работи за бивш hitman, платеник, кој откако ја наоѓа жената на својот живот, ја остава валканата работа и убивањата. Неговата жена умира од некаква болест. Ден по нејзиниот погреб, добива писмо и пакет од неа. Во пакетот има мало кутре, кое таа му го остава за да го развесели и да му помогне да се ја издржи болката од нејзината смрт. Неколку дена подоцна, на бензинска пумпа го среќава група на непознати Руси, и еден од нив му нуди да ја купи неговата кола, која патем тој многу ја сака('65 Ford Mustang BOSS 429). Тој одбива да ја продаде. Истата вечер, истите руси влегуваат во неговиот дом, го претепуваат, му го убиваат кучето и ја крадат колата. По некое време, тој се буди и до него го гледа мртвото кученце. And he's back in business. Освен одличната акција, филмот е дополнет и со предобар soundtrack. За љубителите на Transporter, Taken, Equillibrium и останатите акциони трилери, ова би ви се допаднало дефинитивно. Оценката на IMDB е 7.2. Moјата би била 8.4. Можеби сум малку biased заради тоа што Киану ми е омилен глумец, а освен тоа, луд сум по Мустанзи. [MEDIA=youtube]RllJtOw0USI[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom