Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 309565" data-attributes="member: 266"><p><strong>Only Lovers Left Alive</strong></p><p></p><p>[ATTACH]22484[/ATTACH] </p><p></p><p>Станува збор за брачен пар, Адам и Ева, двајца вампири кои после подолго време повторно се среќаваат, но нивното секојдневие е пореметено од посетата на помалата сестра на Ева. Ми се допаѓа како се претставени Адам и Ева, ова е можеби најдобрата претстава на вампири во филм, Tilda Swinton и Tom Hiddleston се совршени. Ми се допаѓа и приказната, заплетот кој се случува помеѓу главните ликови и исто така, пораката која ја носи за денешниот свет.</p><p></p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=ycOKvWrwYFo">Трејлер</a>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 309565, member: 266"] [B]Only Lovers Left Alive[/B] [ATTACH]22484[/ATTACH] Станува збор за брачен пар, Адам и Ева, двајца вампири кои после подолго време повторно се среќаваат, но нивното секојдневие е пореметено од посетата на помалата сестра на Ева. Ми се допаѓа како се претставени Адам и Ева, ова е можеби најдобрата претстава на вампири во филм, Tilda Swinton и Tom Hiddleston се совршени. Ми се допаѓа и приказната, заплетот кој се случува помеѓу главните ликови и исто така, пораката која ја носи за денешниот свет. [URL='https://www.youtube.com/watch?v=ycOKvWrwYFo']Трејлер[/URL]. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom