Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 308629" data-attributes="member: 229"><p><strong>The Tourist (2010)</strong></p><p><a href="http://www.imdb.com/title/tt1243957/">http://www.imdb.com/title/tt1243957/</a></p><p></p><p>Толку го деградираа филмов, што ми требаа 4 години да му дадам шанса.</p><p>Френк и Елиза, случајно или не, налетуваат еден на друг во воз за Венеција.</p><p>Таа е привлечна и со опасен план, а тој изгубен професор по математика во потрага по лек за скршено срце. Or so it seems...</p><p>Филмов има релативно ниска оценка, веројатно поради пласирањето на истиот ко драма/трилер/акција...што баш и не е. Но, не е ниту најлошиот филм направен во историјата, има свои моменти. Ако го гледаме ко љубовна приказна за верност и поданост, со малку акција и комични елементи, е океј.</p><p>Крајот е предвидлив и малку смешен, али мајке ми.</p><p>Би му дала 7ца...7,5 евентуално.</p><p></p><p>Џони не ми е баш во најомилените актери, ама неверојатно симпатично му лежи да глуми збунет и беспомошен.</p><p>Анѓата - стандард. Прекрасна жена ми е, ама ја оптеретуваат само со фем-фатал улоги кај што е опасна цура. Има многу повеќе квалитети од тоа.</p><p></p><p>Не очекував многу, па затоа и ми беше океј. Се изнасмеав на доста сцени, посебно кога Френк го напаѓаат во хотелот и врти на рецепција.</p><p>- Hello? Please help!</p><p>- Buongiorno, signore...</p><p>- Bon Jovi, I need help! There are two men trying to break down the door.</p><p>- I see...what kind of problem do you have with the door, sir?</p><p>- No, no, no...there are two men with guns trying to break in...Dos hombres con pistola! (шпански си збори со Италијаните)</p><p>- Your Spanish is excellent, sir.</p><p>- Thank you... *му ја разнесуваат вратата* I gotta go!</p><p>- ...Americans.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 308629, member: 229"] [B]The Tourist (2010)[/B] [url]http://www.imdb.com/title/tt1243957/[/url] Толку го деградираа филмов, што ми требаа 4 години да му дадам шанса. Френк и Елиза, случајно или не, налетуваат еден на друг во воз за Венеција. Таа е привлечна и со опасен план, а тој изгубен професор по математика во потрага по лек за скршено срце. Or so it seems... Филмов има релативно ниска оценка, веројатно поради пласирањето на истиот ко драма/трилер/акција...што баш и не е. Но, не е ниту најлошиот филм направен во историјата, има свои моменти. Ако го гледаме ко љубовна приказна за верност и поданост, со малку акција и комични елементи, е океј. Крајот е предвидлив и малку смешен, али мајке ми. Би му дала 7ца...7,5 евентуално. Џони не ми е баш во најомилените актери, ама неверојатно симпатично му лежи да глуми збунет и беспомошен. Анѓата - стандард. Прекрасна жена ми е, ама ја оптеретуваат само со фем-фатал улоги кај што е опасна цура. Има многу повеќе квалитети од тоа. Не очекував многу, па затоа и ми беше океј. Се изнасмеав на доста сцени, посебно кога Френк го напаѓаат во хотелот и врти на рецепција. - Hello? Please help! - Buongiorno, signore... - Bon Jovi, I need help! There are two men trying to break down the door. - I see...what kind of problem do you have with the door, sir? - No, no, no...there are two men with guns trying to break in...Dos hombres con pistola! (шпански си збори со Италијаните) - Your Spanish is excellent, sir. - Thank you... *му ја разнесуваат вратата* I gotta go! - ...Americans. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom