Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 304683" data-attributes="member: 266"><p><strong>The Normal Heart</strong></p><p></p><p>[ATTACH]21875[/ATTACH]</p><p></p><p>Геј активист се обидува да ја крене свеста кај народот во врска со сидата на почетокот на '80-тите години и да ја натера државата да им помогне во борбата против вирусот. Филмот е длабоко разработен за моменталниот живот на хомосексуалците во '80-тите години во Америка, нивната секојдневна борба со дискриминацијата и болеста која за кратко време започнува да се шири и додека бројот на смртни случаеви се зголемува, владата не сака ниту да се состане со нив и да ги ислуша. Дејствието во филмот се одвива помеѓу 1981 и 1983 година кога заболени имало околу 3000, а веќе до 1986-та година бројот се искачил до над 20000 луѓе. Се затоа што владата не сакала ниту да ги ислуша, а камо ли пак да им помогне. До сега се починати 36 милиони луѓе, а секојдневно се заболуваат околу 6000. Кој знае што би било денес кога луѓето поинаку би размилувале тогаш...</p><p></p><p>Филмот е хардкор, без срам и перде прикажани се геј секс сцени, бакнувања, гушкања и ред други работи. Филмот е хардкор зошто можеби нема да те доведе до работ на плачање, но сигурно ќе те натера да почувствуваш сочувство. Mark Ruffalo, Matt Bomer, Julia Roberts, Taylor Kitsch... цела екипа на глумци е ОДЛИЧНА!!</p><p></p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=fZxR9XHS0H8">Трејлер</a>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 304683, member: 266"] [B]The Normal Heart[/B] [ATTACH]21875[/ATTACH] Геј активист се обидува да ја крене свеста кај народот во врска со сидата на почетокот на '80-тите години и да ја натера државата да им помогне во борбата против вирусот. Филмот е длабоко разработен за моменталниот живот на хомосексуалците во '80-тите години во Америка, нивната секојдневна борба со дискриминацијата и болеста која за кратко време започнува да се шири и додека бројот на смртни случаеви се зголемува, владата не сака ниту да се состане со нив и да ги ислуша. Дејствието во филмот се одвива помеѓу 1981 и 1983 година кога заболени имало околу 3000, а веќе до 1986-та година бројот се искачил до над 20000 луѓе. Се затоа што владата не сакала ниту да ги ислуша, а камо ли пак да им помогне. До сега се починати 36 милиони луѓе, а секојдневно се заболуваат околу 6000. Кој знае што би било денес кога луѓето поинаку би размилувале тогаш... Филмот е хардкор, без срам и перде прикажани се геј секс сцени, бакнувања, гушкања и ред други работи. Филмот е хардкор зошто можеби нема да те доведе до работ на плачање, но сигурно ќе те натера да почувствуваш сочувство. Mark Ruffalo, Matt Bomer, Julia Roberts, Taylor Kitsch... цела екипа на глумци е ОДЛИЧНА!! [URL='https://www.youtube.com/watch?v=fZxR9XHS0H8']Трејлер[/URL]. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom