Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 299485" data-attributes="member: 2736"><p><strong>The Fault In Our Stars (2014)</strong></p><p><strong></strong></p><p>Очекував повеќе од филмот но не беше лош. Обично не гледам вакви филмови, но после многуте препораки се решив да го пуштам.</p><p>Приказната започнува кога шестнаесет годишната Хејзел девојка болна од рак, присуствува во група за подршка на ракот. Таму го запознава харизматичниот Августус кој што е духовит, симпатичен,позитивен и победник во битката меѓу него и неговата болест. Хејзел се спријателува со Гас, а подоцна и се вљубува во него.</p><p>Повеќето кои го имаат гледано знам дека нема да се сложат со мене, но филмов ми беше просечен. Не почувствував момент кога треба да заплачам (нели сите плачат на филмов), немаше кулминација која ќе те возбуди, туку само една обична тажна приказна. Не дека сум бесчувствителна, напротив сум многу емоционална но сепак сметам дека не беше ништо посебно. Незнам дали е до мене ама ќе ве оставам да го погледнете па да одлучите сами за која оценка вреди.</p><p>Ми се допадна музиката. Од Birdy до Tom Odell и Ed Sheeran. Глумата и актерите исто беа одлични.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 299485, member: 2736"] [B]The Fault In Our Stars (2014) [/B] Очекував повеќе од филмот но не беше лош. Обично не гледам вакви филмови, но после многуте препораки се решив да го пуштам. Приказната започнува кога шестнаесет годишната Хејзел девојка болна од рак, присуствува во група за подршка на ракот. Таму го запознава харизматичниот Августус кој што е духовит, симпатичен,позитивен и победник во битката меѓу него и неговата болест. Хејзел се спријателува со Гас, а подоцна и се вљубува во него. Повеќето кои го имаат гледано знам дека нема да се сложат со мене, но филмов ми беше просечен. Не почувствував момент кога треба да заплачам (нели сите плачат на филмов), немаше кулминација која ќе те возбуди, туку само една обична тажна приказна. Не дека сум бесчувствителна, напротив сум многу емоционална но сепак сметам дека не беше ништо посебно. Незнам дали е до мене ама ќе ве оставам да го погледнете па да одлучите сами за која оценка вреди. Ми се допадна музиката. Од Birdy до Tom Odell и Ed Sheeran. Глумата и актерите исто беа одлични. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom