Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 296709" data-attributes="member: 266"><p><strong>City Of God</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]20907[/ATTACH]</p><p></p><p>Кога го гледав ми текна дека филмчево го имам гледано ко помала и тогаш ми се допадна, језда се чудев малце. Иако дејствието го раскажува младиот Rocket како што го гледа светот низ неговите очи во комбинација со сите приказни кои ги има слушнато, сепак во текот на целиот филм приказната се сконцентрира на други ликови, зависно од редоследот на случувањата. Филмот трае повеќе од 2 саати, така да, раскажани се премногу случувања поврзани со повеќе ликови кои живеат во Градот на Богот и Рио де Жанеиро. Темата е: криминал. Убиства сторени уште од мала возраст, продавање и конзумирање на дрога (уште од мала возраст), односните помеѓу главните генгстери во градот, нивните потрчковци, но и оние кои не сакаат да имаат ништо со нив. Многу е тешко да се објасни во кратки црти без да се издадат важни моменти, бидејќи многи работи се случуваат. Филмот е ОДЛИЧЕН. Одамна не ми се допаднал вака некој филм. Од режија, до глума, до сценарио. IT'S A MUST SEE!</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]_mDvXaRJcTM[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 296709, member: 266"] [B]City Of God[/B] [ATTACH=full]20907[/ATTACH] Кога го гледав ми текна дека филмчево го имам гледано ко помала и тогаш ми се допадна, језда се чудев малце. Иако дејствието го раскажува младиот Rocket како што го гледа светот низ неговите очи во комбинација со сите приказни кои ги има слушнато, сепак во текот на целиот филм приказната се сконцентрира на други ликови, зависно од редоследот на случувањата. Филмот трае повеќе од 2 саати, така да, раскажани се премногу случувања поврзани со повеќе ликови кои живеат во Градот на Богот и Рио де Жанеиро. Темата е: криминал. Убиства сторени уште од мала возраст, продавање и конзумирање на дрога (уште од мала возраст), односните помеѓу главните генгстери во градот, нивните потрчковци, но и оние кои не сакаат да имаат ништо со нив. Многу е тешко да се објасни во кратки црти без да се издадат важни моменти, бидејќи многи работи се случуваат. Филмот е ОДЛИЧЕН. Одамна не ми се допаднал вака некој филм. Од режија, до глума, до сценарио. IT'S A MUST SEE! [MEDIA=youtube]_mDvXaRJcTM[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom