Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Viktor k" data-source="post: 283858" data-attributes="member: 1052"><p><strong>Revenge of the Nerds</strong></p><p>Филмов има 4 дела јас издржав 2 другите два ги премотав само. Накратко бубалици на колеџ и нивното задевање од страна на посилните. Одмаздата се состои од многу мало ниво на користење на нивен мозок искрено очекував подобар филм ама тоа е. за тепање време првите два се добри.</p><p><strong>The Heat</strong></p><p>Филмов е што знам онака реална е оценката на Имдб 6. Приказна ФБИ агент е пратен на задача во Бостон за фаќање на криминалец. Во работата ќе се вмеша локалниот цајкан кој не ни личи на тоа повеќе е ко криминалец, а целата операција е следена од ДЕА. Кавги , пукотници и пијанчење. Ако сакате филмови со Сандра Булок гледајте.</p><p><strong>Porky's </strong></p><p>Мислам дека филмов е урнек за Американска пита бар мене така ми делуваше. Група момци желни за да ја изгубат невиноста одат во место каде е дозволена проституцијата , но место секс добиват ќотек. Тие се решават за реванш со газдата попатно има доста лудории во школото. 6/10</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Viktor k, post: 283858, member: 1052"] [B]Revenge of the Nerds[/B] Филмов има 4 дела јас издржав 2 другите два ги премотав само. Накратко бубалици на колеџ и нивното задевање од страна на посилните. Одмаздата се состои од многу мало ниво на користење на нивен мозок искрено очекував подобар филм ама тоа е. за тепање време првите два се добри. [B]The Heat[/B] Филмов е што знам онака реална е оценката на Имдб 6. Приказна ФБИ агент е пратен на задача во Бостон за фаќање на криминалец. Во работата ќе се вмеша локалниот цајкан кој не ни личи на тоа повеќе е ко криминалец, а целата операција е следена од ДЕА. Кавги , пукотници и пијанчење. Ако сакате филмови со Сандра Булок гледајте. [B]Porky's [/B] Мислам дека филмов е урнек за Американска пита бар мене така ми делуваше. Група момци желни за да ја изгубат невиноста одат во место каде е дозволена проституцијата , но место секс добиват ќотек. Тие се решават за реванш со газдата попатно има доста лудории во школото. 6/10 [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom