Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 280737" data-attributes="member: 2070"><p><strong>A Perfect Murder (1998)</strong></p><p><strong><a href="http://www.imdb.com/title/tt0120787/?ref_=nv_sr_1">http://www.imdb.com/title/tt0120787/?ref_=nv_sr_1</a></strong></p><p><strong></strong></p><p>Колку пати и да го гледам филмов,никогаш нема да ми здосаде. Се наоѓа меѓу петте најдобри филмови што сум ги глеал некогаш.</p><p>За оние кои не го гледале,ако има воопшто некој таков, еве нешто за филмот.</p><p>Емили навидум е успешна, искрена и сопруга каква што секој би посакал. Но таа започнува афера со сликарот Дејвид, човек со мрачно минато.Таа наскоро прави планови да се разведе од нејзиниот сопруг Стивен и да го продолжи животот со Дејвид.Мисли дека е сигурна, не знаејќи дека Стивен знае за нивната афера. Стивен дознава за минатото на Дејвид,оди во неговиот дом и му нуди огромна сума на пари за да ја убие неговата сопруга.</p><p>И тука почнува заплетот.Работите не одат по ничиј план,па сите тројца се вовлекуваат во мрежа од лаги,тајни и измами.И се до крајот можете да ја почувствувате онаа напнатост во филмот,што ќе се случи,кога и како,се до последната минута.</p><p>Одлична глума,одлична актерска екипа,одлично филмче.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 280737, member: 2070"] [B]A Perfect Murder (1998) [url]http://www.imdb.com/title/tt0120787/?ref_=nv_sr_1[/url] [/B] Колку пати и да го гледам филмов,никогаш нема да ми здосаде. Се наоѓа меѓу петте најдобри филмови што сум ги глеал некогаш. За оние кои не го гледале,ако има воопшто некој таков, еве нешто за филмот. Емили навидум е успешна, искрена и сопруга каква што секој би посакал. Но таа започнува афера со сликарот Дејвид, човек со мрачно минато.Таа наскоро прави планови да се разведе од нејзиниот сопруг Стивен и да го продолжи животот со Дејвид.Мисли дека е сигурна, не знаејќи дека Стивен знае за нивната афера. Стивен дознава за минатото на Дејвид,оди во неговиот дом и му нуди огромна сума на пари за да ја убие неговата сопруга. И тука почнува заплетот.Работите не одат по ничиј план,па сите тројца се вовлекуваат во мрежа од лаги,тајни и измами.И се до крајот можете да ја почувствувате онаа напнатост во филмот,што ќе се случи,кога и како,се до последната минута. Одлична глума,одлична актерска екипа,одлично филмче. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom