Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 278746" data-attributes="member: 1548"><p><span style="font-size: 18px"><strong>Captain Phillips</strong> <strong>(2013)</strong></span></p><p><a href="http://www.imdb.com/title/tt1535109/?ref_=nv_sr_2">http://www.imdb.com/title/tt1535109/?ref_=nv_sr_2</a></p><p></p><p>Слабо гледам нови филмови но бидејќи ми го препорачуваа повеќе пати филмов решив да го погледнам. Филмов е снимен според вистинска приказна за киднапирањето на американскиот товарен брод Алабама кој пренесувајјќи храна за Африканските земји ќе биде киднапиран од страна на Сомалиските пирати. Без никакво обезбедување само со 20 членови на екипажот, капетанот Филипс ќе се обиде да им избега но нема да успее. Филм кој не завршува кога пиратите ќе го киднапираат бродот, туку ќе ве остави 2 и пол саати пред монитор.</p><p>Том Хенкс во главната улога како капетанот Филипс кој иако стар, според мене ова му беше најдобра глума. Филмов има 6 номинации за оскар меѓу кои и за најдобар филм. Дефинитивно вреди да се погледне.</p><p>Мислев дека џабе ќе потрошам 2 саати но се излажав, еден од ретките нови филмови кој сум го изгледал цел. Оцена 9/10</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 278746, member: 1548"] [SIZE=5][B]Captain Phillips[/B] [B](2013)[/B][/SIZE] [url]http://www.imdb.com/title/tt1535109/?ref_=nv_sr_2[/url] Слабо гледам нови филмови но бидејќи ми го препорачуваа повеќе пати филмов решив да го погледнам. Филмов е снимен според вистинска приказна за киднапирањето на американскиот товарен брод Алабама кој пренесувајјќи храна за Африканските земји ќе биде киднапиран од страна на Сомалиските пирати. Без никакво обезбедување само со 20 членови на екипажот, капетанот Филипс ќе се обиде да им избега но нема да успее. Филм кој не завршува кога пиратите ќе го киднапираат бродот, туку ќе ве остави 2 и пол саати пред монитор. Том Хенкс во главната улога како капетанот Филипс кој иако стар, според мене ова му беше најдобра глума. Филмов има 6 номинации за оскар меѓу кои и за најдобар филм. Дефинитивно вреди да се погледне. Мислев дека џабе ќе потрошам 2 саати но се излажав, еден од ретките нови филмови кој сум го изгледал цел. Оцена 9/10 [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom