Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 272086" data-attributes="member: 2740"><p><span style="font-size: 15px"><strong>The Sweet Hereafter-(1997)</strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-size: 12px">Drama</span></span></p><p></p><p>Адвокат, истражува несреќа во која нема простор да се мисли дека е нешто друго освен несреќен случај. Училишен автобус излетал од патот, а животот го загубиле 20 деца.</p><p>Дејството се случува во мал град, меѓу животот на родителите на децата, нивната поврзаност меѓу себе и нивните тајни, и животот и проблемите на адвокатот.</p><p>Чудни ликови, чудни приказни, бавен тек...</p><p>На моменти ми беше многу збунувачки и нејасен, ликовите ми личеа сите еден на друг, многу битни случки брзо прикажани, додека акцентот е даден на обични разговори кои баш немаат врска со приказната која ја обработува филмот.</p><p>А можеби и јас не бев доволно концентрирана за него, а и го гледав веќе недела со неколку кратења.</p><p>Ми се допадна приказната, како целина филмот не толку многу.</p><p>Еден е од оние каде ме изненади крајот. Не со некој пресврт, него зошто заврши кога мислев дека конечно почна и ме остави онака збунета...</p><p>Има оцена од 7.7, а јас не можам да се одлучам што да му доделам.</p><p></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 272086, member: 2740"] [SIZE=4][B]The Sweet Hereafter-(1997)[/B][/SIZE] [SIZE=4][SIZE=3]Drama[/SIZE][/SIZE] Адвокат, истражува несреќа во која нема простор да се мисли дека е нешто друго освен несреќен случај. Училишен автобус излетал од патот, а животот го загубиле 20 деца. Дејството се случува во мал град, меѓу животот на родителите на децата, нивната поврзаност меѓу себе и нивните тајни, и животот и проблемите на адвокатот. Чудни ликови, чудни приказни, бавен тек... На моменти ми беше многу збунувачки и нејасен, ликовите ми личеа сите еден на друг, многу битни случки брзо прикажани, додека акцентот е даден на обични разговори кои баш немаат врска со приказната која ја обработува филмот. А можеби и јас не бев доволно концентрирана за него, а и го гледав веќе недела со неколку кратења. Ми се допадна приказната, како целина филмот не толку многу. Еден е од оние каде ме изненади крајот. Не со некој пресврт, него зошто заврши кога мислев дека конечно почна и ме остави онака збунета... Има оцена од 7.7, а јас не можам да се одлучам што да му доделам. [SIZE=4][B][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom