Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 221995" data-attributes="member: 266"><p><strong>The Art Of Getting By</strong></p><p></p><p><strong>[ATTACH=full]15708[/ATTACH]</strong></p><p></p><p>Џорџ е депримиран осамен тинејџер кој нема мотивација во животот. Во текот на сите 4 години во средното училиште, тој не завршил ниту една домашна задача, ниту пак учествувал активно во часовите. Последната година речиси завршила и тој добива избор: или ќе ги заврши сите домашни задачи и ќе матурира или веднаш ќе го избркаат од училиштето и ќе остане без диплома. Тој ќе ја запознае убавата популарна девојка Сели и пополека ќе започне да искусува поинаква страна на животот. Но, нивниот однос ќе се закомплицира кога ќе го запознаат уметникот Дастин. Покрај љубовните, семејните и психолошките проблеми, Џорџ ќе се обиде да најде мотивација во животот и во рок од само 3 недели, да ги заврши сите домашни задачи и да дипломира на време.</p><p></p><p>Иако тинејџерски филм, мене ми е доста добар. Се пронајдов во ситуацијата за недостатог на мотивација и краток рок за извршување на обврските и искрено, малце ме мотивираше филмов да го "загреам столчето". Одлични се и глумците<strong>: </strong>Џорџ [Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory, August Rush, Finding Neverland)], Сели [Emma Roberts (ќерќа на Eric Roberts, внука на Julia Roberts, Nancy Drew, Hotel for Dogs), Дустин [Michael Angarano {Will & Grace, One Last Thing, Almost Famous, Sky High, Lords of Dogtown].</p><p></p><p>[media=youtube]tueRW54vj4Y[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 221995, member: 266"] [B]The Art Of Getting By[/B] [B][ATTACH=full]15708[/ATTACH][/B] Џорџ е депримиран осамен тинејџер кој нема мотивација во животот. Во текот на сите 4 години во средното училиште, тој не завршил ниту една домашна задача, ниту пак учествувал активно во часовите. Последната година речиси завршила и тој добива избор: или ќе ги заврши сите домашни задачи и ќе матурира или веднаш ќе го избркаат од училиштето и ќе остане без диплома. Тој ќе ја запознае убавата популарна девојка Сели и пополека ќе започне да искусува поинаква страна на животот. Но, нивниот однос ќе се закомплицира кога ќе го запознаат уметникот Дастин. Покрај љубовните, семејните и психолошките проблеми, Џорџ ќе се обиде да најде мотивација во животот и во рок од само 3 недели, да ги заврши сите домашни задачи и да дипломира на време. Иако тинејџерски филм, мене ми е доста добар. Се пронајдов во ситуацијата за недостатог на мотивација и краток рок за извршување на обврските и искрено, малце ме мотивираше филмов да го "загреам столчето". Одлични се и глумците[B]: [/B]Џорџ [Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory, August Rush, Finding Neverland)], Сели [Emma Roberts (ќерќа на Eric Roberts, внука на Julia Roberts, Nancy Drew, Hotel for Dogs), Дустин [Michael Angarano {Will & Grace, One Last Thing, Almost Famous, Sky High, Lords of Dogtown]. [media=youtube]tueRW54vj4Y[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom