Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The Tramp" data-source="post: 215747" data-attributes="member: 263"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]15407[/ATTACH]</p><p>Во последно време се свртев на македонска кинематографија. Пред некоја минута го изгледав Трето Полувреме. Толку холивудски направен, а сепак наш.</p><p>Целиот филм ми беше по ќеф. Приказната интересна, актерите погодени. Добро, Катерина ептен лошо глумеше, изгледа како да не знае ни македонски убаво да збори, а не Ладино или како беше тој јазик. За останатите немам некоја замерка. Срцето ми трепереше кога го гледав клубот Македонија во финалето и како го постигнаа победничкиот гол. Исто како во живо да ја гледав нашата репрезентација да победува во финалето против некој гигант. Музиката беше супер, режијата исто така. Не знам зошто бугарите толку се напалија на филмов демек бил бугарска пропаганда или нешто слично. Не видов никаква пропаганда. Реално беше претставено измачувањето на нашите од бугарите и кога го гледаат тоа се правдаат демек не биле такви. Цветки за мирисање се, а кога беа во алијанса со Швабите се правеа непобедливи. Гадови ниедни. Не сакам да ја раскажувам приказната, мислам горе долу на сите им е позната. Од мене оцена 10/10. Препорачувам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Tramp, post: 215747, member: 263"] [CENTER][ATTACH=full]15407[/ATTACH][/CENTER] Во последно време се свртев на македонска кинематографија. Пред некоја минута го изгледав Трето Полувреме. Толку холивудски направен, а сепак наш. Целиот филм ми беше по ќеф. Приказната интересна, актерите погодени. Добро, Катерина ептен лошо глумеше, изгледа како да не знае ни македонски убаво да збори, а не Ладино или како беше тој јазик. За останатите немам некоја замерка. Срцето ми трепереше кога го гледав клубот Македонија во финалето и како го постигнаа победничкиот гол. Исто како во живо да ја гледав нашата репрезентација да победува во финалето против некој гигант. Музиката беше супер, режијата исто така. Не знам зошто бугарите толку се напалија на филмов демек бил бугарска пропаганда или нешто слично. Не видов никаква пропаганда. Реално беше претставено измачувањето на нашите од бугарите и кога го гледаат тоа се правдаат демек не биле такви. Цветки за мирисање се, а кога беа во алијанса со Швабите се правеа непобедливи. Гадови ниедни. Не сакам да ја раскажувам приказната, мислам горе долу на сите им е позната. Од мене оцена 10/10. Препорачувам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom