Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="foREVer" data-source="post: 133873" data-attributes="member: 806"><p>^ Inception почнав да го гледам еднаш одамна, и после првите 10 мин исклучив зш ми изгледаше многу безвезе. А го фалат филмот и сакам баш да го изгледам цел, ама никако да се решам.</p><p></p><p>Он-топик: <strong>The Adjustment Bureau</strong>. (Иронично, и овој е некој вид на science-fiction како и Inception, а баш не сакам вакви филмови.) Исто и од овој одамна ми беше изгледан почетокот... го догледав конечно. Филмов и не знам баш како да го објаснам, ниту што да напишам... Let's see... Млад политичар дознава дека с<span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #222222">è</span></span></span> што се случува во животот е всушност план на некој „горе“, дека има еден главен кој направил план како треба да се случуваат работите и има агенти кои се грижат за тоа с<span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #222222">è</span></span></span> да оди по тој план. Но, по грешка на еден од агентите, се запознава со жена која може да му го промени животот, како и планот што е направен за политичарот... Треба да одлучи дали ќе остане со неа и ќе дозволи сите соништа (и негови и нејзини) да пропаднат во вода, или да се раздели од неа и секој по својот пат да си ги оствари соништата, а со тоа и да го исполни зацртаното во планот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="foREVer, post: 133873, member: 806"] ^ Inception почнав да го гледам еднаш одамна, и после првите 10 мин исклучив зш ми изгледаше многу безвезе. А го фалат филмот и сакам баш да го изгледам цел, ама никако да се решам. Он-топик: [B]The Adjustment Bureau[/B]. (Иронично, и овој е некој вид на science-fiction како и Inception, а баш не сакам вакви филмови.) Исто и од овој одамна ми беше изгледан почетокот... го догледав конечно. Филмов и не знам баш како да го објаснам, ниту што да напишам... Let's see... Млад политичар дознава дека с[SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#222222]è[/COLOR][/FONT][/SIZE] што се случува во животот е всушност план на некој „горе“, дека има еден главен кој направил план како треба да се случуваат работите и има агенти кои се грижат за тоа с[SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#222222]è[/COLOR][/FONT][/SIZE] да оди по тој план. Но, по грешка на еден од агентите, се запознава со жена која може да му го промени животот, како и планот што е направен за политичарот... Треба да одлучи дали ќе остане со неа и ќе дозволи сите соништа (и негови и нејзини) да пропаднат во вода, или да се раздели од неа и секој по својот пат да си ги оствари соништата, а со тоа и да го исполни зацртаното во планот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Последен гледан филм со рецензија
На врв
Bottom