Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mila Kunis" data-source="post: 39632" data-attributes="member: 167"><p>Родители-именка која би им припаѓала само на луѓето кои ме исчувале,се грижеле за мене, ми пружиле љубов и внимание,биле присутни во секој момент од мојот живот, во добро и зло...оние кои се жртувавле себе си,за да има за мене...Би ми било чудно ама нема да смени ништо во мојот однос кон нив, само може уште повеќе да ги засакам..</p><p>а другите,биолошките би сакала да ги видам кои се, и да ги прашам зошто ме оставиле.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mila Kunis, post: 39632, member: 167"] Родители-именка која би им припаѓала само на луѓето кои ме исчувале,се грижеле за мене, ми пружиле љубов и внимание,биле присутни во секој момент од мојот живот, во добро и зло...оние кои се жртувавле себе си,за да има за мене...Би ми било чудно ама нема да смени ништо во мојот однос кон нив, само може уште повеќе да ги засакам.. а другите,биолошките би сакала да ги видам кои се, и да ги прашам зошто ме оставиле. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
На врв
Bottom