Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 375233" data-attributes="member: 229"><p>Тоа е...</p><p>Да, сериозно би посвоила наместо да раѓам и не гледам што е лошо. Ко прво пошто дете не се прави со секој, второ се биолошките фактори, трето здравството и општата ситуација овде. Не би раѓала и раснела дете тука, посебно не без зрел и стабилен партнер, што на овие години и простори е поголема шансата да добиеш на Лото отколку да го најдеш.</p><p>Не реков дека свое дете не е поинаку да го планираш, а и секако во телото се дешаваат оние промени каде се поврзуваш со бебето и што не, но утре ако ете не може да имам дете или ме згазат годините, посвојувањето секогаш ќе ми е опција.</p><p>Башка што немам некој мајчински инстинкт, па сето ова е што би кога би.</p><p>Може си иде инстинктот со бременоста или годините евентуално. Може па и не сите сме створени со истиот и во тој случај подобро е да се посвети човек на себе и што го интересира, отколку да носи дете на светов чисто пошто сите така прават и „така треба“.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 375233, member: 229"] Тоа е... Да, сериозно би посвоила наместо да раѓам и не гледам што е лошо. Ко прво пошто дете не се прави со секој, второ се биолошките фактори, трето здравството и општата ситуација овде. Не би раѓала и раснела дете тука, посебно не без зрел и стабилен партнер, што на овие години и простори е поголема шансата да добиеш на Лото отколку да го најдеш. Не реков дека свое дете не е поинаку да го планираш, а и секако во телото се дешаваат оние промени каде се поврзуваш со бебето и што не, но утре ако ете не може да имам дете или ме згазат годините, посвојувањето секогаш ќе ми е опција. Башка што немам некој мајчински инстинкт, па сето ова е што би кога би. Може си иде инстинктот со бременоста или годините евентуално. Може па и не сите сме створени со истиот и во тој случај подобро е да се посвети човек на себе и што го интересира, отколку да носи дете на светов чисто пошто сите така прават и „така треба“. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
На врв
Bottom