Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="anuska" data-source="post: 141577" data-attributes="member: 1775"><p>ме испровоцира темава и морав да се регистрирам и да ви пишам. Не сум лицно засегната ама никогас не се знае сто ни носи животот.... доколку раберам вакво несшо би ги сакала родителите кои ме посвоиле повеке од претходно се разбира доколку ми пруѓиле убаво детство и живот- во рамките на мозжостите. Би сакала и да ја запознаам мајками- вистинската која ме оставила</p><p>и да ја дознаам причината поради која ме оставила. Можеби и не би ја осудувала....знам дека нема оправдување за да си го оставиш детето но нејзе може и било пеколкно тешко за тоа и во животот сигурно не и било све едно- валда нема да е некој морон безчувствителен. не би посакала да и се вратам, ќе си останам кај родителите кои цел живот ми пружале љубов и се грижеле за мене. И би пишувала уште и уште...ама тоа што сакав да го кажам го кажав. Поздрав до сите форумџии и p.s Не осудувајте никого и не се разоцарувајте во животот, затоа што е многу убав кога се гледа позитивно и со насмевка на лицето...пробајте не е тешко. добра нок</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anuska, post: 141577, member: 1775"] ме испровоцира темава и морав да се регистрирам и да ви пишам. Не сум лицно засегната ама никогас не се знае сто ни носи животот.... доколку раберам вакво несшо би ги сакала родителите кои ме посвоиле повеке од претходно се разбира доколку ми пруѓиле убаво детство и живот- во рамките на мозжостите. Би сакала и да ја запознаам мајками- вистинската која ме оставила и да ја дознаам причината поради која ме оставила. Можеби и не би ја осудувала....знам дека нема оправдување за да си го оставиш детето но нејзе може и било пеколкно тешко за тоа и во животот сигурно не и било све едно- валда нема да е некој морон безчувствителен. не би посакала да и се вратам, ќе си останам кај родителите кои цел живот ми пружале љубов и се грижеле за мене. И би пишувала уште и уште...ама тоа што сакав да го кажам го кажав. Поздрав до сите форумџии и p.s Не осудувајте никого и не се разоцарувајте во животот, затоа што е многу убав кога се гледа позитивно и со насмевка на лицето...пробајте не е тешко. добра нок [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
На врв
Bottom