Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="990Freak" data-source="post: 139897" data-attributes="member: 752"><p>Само едно ќе ви кажу: Не су ви родитељи тија што ќе ве направив, него тија што ќе ве израснев, и човека ќе направив од вас.</p><p>Сам себе ќе ви се назначу како пример. Мои се трудиле доста време да имав деца. 2-3 покушаја безуспешни, побацен фетус.. јебига. 3 ќи пут упали. 1983 мајка ми роди дете. Ама, на 6 месеца умре. Судбина. Прифатиле га тој, ама после 6 године, голема жељба за дете, потомак ги победи. И ме посинив мене, од градску болницу од Скопје. Кажава ми за тој кд појде у прво оделение. Можда тг и не сам много обратија пажњу на тој, ама у пубертет ме фати некој гнев, сакаше да иду и да ги претепам тија мои биолошки „родитељи“ , не зашто ми е лошо куде овија људи што и дн днска живу сс њима, него чисто да им даду на знање дека ако немав на план да чував деца, немора ни да правив. После тој ми пројде, и никад не сам се заинтригираја да ги најду, нити па сакам у иднину. Бидете благодарни на тој некој што ви е понудија достојан живот и кров над главу. Мање битна е некоја курвичка, што на 15 године се клецкала, и некој цар гу оставија бремену, и незнае што да прави сс тој дете што ќе га носи, па га остава у дом. Тој не е родитељ, не е ни особа која е вредна за да гу познаваш у живот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="990Freak, post: 139897, member: 752"] Само едно ќе ви кажу: Не су ви родитељи тија што ќе ве направив, него тија што ќе ве израснев, и човека ќе направив од вас. Сам себе ќе ви се назначу како пример. Мои се трудиле доста време да имав деца. 2-3 покушаја безуспешни, побацен фетус.. јебига. 3 ќи пут упали. 1983 мајка ми роди дете. Ама, на 6 месеца умре. Судбина. Прифатиле га тој, ама после 6 године, голема жељба за дете, потомак ги победи. И ме посинив мене, од градску болницу од Скопје. Кажава ми за тој кд појде у прво оделение. Можда тг и не сам много обратија пажњу на тој, ама у пубертет ме фати некој гнев, сакаше да иду и да ги претепам тија мои биолошки „родитељи“ , не зашто ми е лошо куде овија људи што и дн днска живу сс њима, него чисто да им даду на знање дека ако немав на план да чував деца, немора ни да правив. После тој ми пројде, и никад не сам се заинтригираја да ги најду, нити па сакам у иднину. Бидете благодарни на тој некој што ви е понудија достојан живот и кров над главу. Мање битна е некоја курвичка, што на 15 године се клецкала, и некој цар гу оставија бремену, и незнае што да прави сс тој дете што ќе га носи, па га остава у дом. Тој не е родитељ, не е ни особа која е вредна за да гу познаваш у живот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Посвојување
На врв
Bottom